DOLAR 32,8250 -0.02%
EURO 35,2614 0.43%
ALTIN 2.443,66-0,26
BITCOIN 20730184.29447%
Trabzon
23°

HAFİF YAĞMUR

13:13

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

CUMHURBAŞKANI ; GEÇMİŞTE NASILSAK ŞİMDİDE OLURUZ

CUMHURBAŞKANI ; GEÇMİŞTE NASILSAK ŞİMDİDE OLURUZ

ABONE OL
28 Haziran 2024 19:02
CUMHURBAŞKANI ; GEÇMİŞTE NASILSAK ŞİMDİDE OLURUZ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazını kıldığı Üsküdar’daki Hazreti Ali Camii’nin çıkışında basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Erdoğan, konuyla ilgili açıklamasında “Kurulmaması için hiçbir sebep yok. Yani biz Suriye ile bu ilişkileri geliştirmekte geçmişte nasıl birlikteysek yine aynı şekilde birlikte hareket ederiz. Suriye’nin de iç işlerine karışmak gibi bir derdimiz, bir hedefimiz asla olamaz. Çünkü Suriye halkı bizim kardeş halklar olarak beraber yaşadığımız bir topluluktur” dedi.

“SURİYE İLE GEÇMİŞTE NASILSA ŞİMDİ DE AYNI ŞEKİLDE HAREKET EDEBİLİRİZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye rejiminin lideri Beşşar Esad’ın “Suriye’nin Türkiye ile ilişkilerini geliştirmeyi amaçlayan tüm girişimlere açık olduğunu” söylediğini aktaran bir gazetecinin, “Türkiye ile Suriye arasında yeniden diplomatik ilişkiler kurulur mu?” sorusu üzerine şunları kaydetti: “Kurulmaması için hiçbir sebep yok. Yani biz Suriye’yle bu ilişkileri geliştirmekte geçmişte nasıl birlikteysek yine aynı şekilde birlikte hareket ederiz. Suriye’nin de iç işlerine karışmak gibi bir derdimiz, bir hedefimiz asla olamaz. Çünkü Suriye halkı bizim kardeş halklar olarak beraber yaşadığımız bir topluluktur. Nasıl ki biz Suriye’yle ilişkilerimizi çok çok canlı tuttuysak geçmişte, ailece görüşmelere varıncaya kadar biliyorsunuz Sayın Esed’le biz bu görüşmeleri yaptık. Yarın olmaz diye bir şey kesinlikle mümkün değil, yine olur. Suriye’nin iç işlerine karışmak gibi de bir derdimiz asla yok.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
error: Content is protected !!