DOLAR 41,2932 0,29%
EURO 48,4163 0,49%
ALTIN 4.848,990,44
BITCOIN 47761521.08342%
Trabzon
22°

AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

CUMHURBAŞKANINDAN İSTANBUL VURGUSU

CUMHURBAŞKANINDAN İSTANBUL VURGUSU

ABONE OL
12 Eylül 2025 16:45
CUMHURBAŞKANINDAN İSTANBUL VURGUSU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beş Ressam Bir Şehir Canım İstanbul Programı’nda yaptığı konuşmada, “Marmaray’ından Avrasya Tüneli’ne, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nden Büyük Çamlıca Camii’ne, İstanbul Havalimanı’ndan Atatürk Kültür Merkezi’ne, Ayasofya-i Kebir Camii’nin tekrar ibadete açılmasından Rami Kütüphanesi’ne ve daha nicesine, İstanbul’a inşallah ileride hep hayırla yâd edilecek kalıcı izler ve eserler bırakmanın bahtiyarlığı içindeyim. İstanbul için hiçbir zaman yaptıklarımızla yetinmedik, yetinmeyeceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen Beş Ressam Bir Şehir Canım İstanbul Programı’na katılarak bir konuşma yaptı.

Katılımcılara seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Gözlerimi dünyaya bu şehirde açmaktan, bu şehirde büyümekten, bu aziz şehre hizmet etmekten daima şeref duydum. 4,5 yıl boyunca İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak ardından Başbakan ve Cumhurbaşkanı olarak 28 yıldır İstanbul’a ve İstanbullu hemşerilerimize aşkla hizmet etmenin onurunu yaşıyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini devamında şunları kaydetti: “Marmaray’ından Avrasya Tüneli’ne, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nden Büyük Çamlıca Camii’ne, İstanbul Havalimanı’ndan Atatürk Kültür Merkezi’ne, Ayasofya-i Kebir Camii’nin tekrar ibadete açılmasından Rami Kütüphanesi’ne ve daha nicesine, İstanbul’a inşallah ileride hep hayırla yâd edilecek kalıcı izler ve eserler bırakmanın bahtiyarlığı içindeyim.

İstanbul için hiçbir zaman yaptıklarımızla yetinmedik, yetinmeyeceğiz.  Allah ömür ve imkân verdikçe İstanbul’un ve İstanbulluların hizmetinde olmaya devam edeceğiz.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
error: Content is protected !!