DOLAR 41,6036 0,23%
EURO 48,9134 0,44%
ALTIN 5.185,700,51
BITCOIN 0%
Trabzon
17°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

FIRTINA YÜKSELİŞE DEVAM ETMEK İSTİYOR

FIRTINA YÜKSELİŞE DEVAM ETMEK İSTİYOR

ABONE OL
30 Eylül 2025 21:22
FIRTINA YÜKSELİŞE DEVAM ETMEK İSTİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trendyol Süper Lig’in 8. haftanın açılış  açında Trabzonspor, 3 Ekim Cuma günü sahasında Zecorner Kayserispor’u konuk edecek. Bordo-mavili ekip, 3 haftalık galibiyet özlemini geçtiğimiz hafta F.Karagümrük maçıyla geride bırakarak yeniden şampiyonluk hedefi yolunda iddialı bir konuma gelmek istiyor.

Mehmet Ai Yılmaz Tesislerinde neşeli bir ortamda yapılan antrenmanla hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor’da morallerin, son alınan 3 puanla birlikte yükseldiği gözlendi. Bordo-mavililer, taraftarının desteğiyle çıkacağı Kayserispor karşısında kazanarak çıkışını sürdürmeyi hedefliyor.

Fatih Tekke’nin Oyun Planı

Teknik direktör Fatih Tekke  son haftalarda yaşanan puan kayıplarının ardından oyunda dengeyi yeniden sağlamayı planlıyor. Orta sahada topa daha fazla sahip olmayı, hızlı hücumlarla rakip savunmayı zorlamayı hedefleyen Tekke’nin, özellikle kanat oyuncularını etkili kullanacağı öğrenildi.

Defansta ise  özel çalışmalar yapıldığı bildirildi. Tecrübeli teknik adamın, Kayserispor karşısında kontrollü ama hücumu düşünen bir kadro sahaya süreceği tahmin ediliyor.

Taraftar Şampiyonluk Sözü Bekliyor

Trabzonspor, 3 hafta aradan sonra tekrar galibiyetle buluşarak hem camiaya moral verdi hem de şampiyonluk yarışında geri adım atmayacağını gösterdi. Bordo-mavili taraftarlar, Kayserispor karşısında alınacak galibiyetin yeni bir serinin başlangıcı olacağına inanıyor.

Şampiyonluk Yolunda Kritik Viraj

Ligde üst sıralardan kopmak istemeyen Trabzonspor, Kayserispor karşısında alacağı 3 puanla hem puan tablosunda yükselişini sürdürmek hem de psikolojik üstünlük kurmak istiyor. Fatih Tekke’nin  öğrencileri, sezon başında koydukları “şampiyonluk hedefi” için bu karşılaşmayı kritik bir viraj olarak görüyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
error: Content is protected !!