DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18462171.00392%
Trabzon
25°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:03

SABAHA KALAN SÜRE

İMAMOĞLU: MİLLETİN MUTLULUĞU İÇİN SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ

İMAMOĞLU: MİLLETİN MUTLULUĞU İÇİN SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ

ABONE OL
9 Kasım 2023 18:22
İMAMOĞLU: MİLLETİN MUTLULUĞU İÇİN SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ‘Kuştepe Zeminaltı Otoparkı ve Futbol Sahası’ temel atma töreninde konuştu. Kendini milletin mutluluğuna adayan bir siyasi anlayışın fertleri olduklarına vurgu yapan İmamoğlu, “İddiayla söylüyorum; milletin mutluluğu için sonuna kadar mücadele edeceğiz. İnşallah sizlerle birlikte, yerel yönetimde bir ‘İstanbul modeli’ kavramını hem İstanbul’umuza hem bütün Türkiye’mize yayma konusunda çalışacağız. Önümüzdeki yerel seçimler için de bu anlayışla çalışacağız. Umut ediyorum ki bu sınavda, halkımız tarafından gelmiş geçmiş en yüksek notu alan Belediye Başkanı oluruz. Bu yolda kararlı bir biçimde, dayanışma içinde yol yürüyoruz” dedi.

Haberin Yıldızı-İstanbul 

Siyasi ahlakın çok önemli olduğunun altını çizen İmamoğlu, “Siyaset ne için yapılır? İnsanlara hizmet adına bir siyasi partiye üye olursunuz, orada mücadele verirsiniz. İnsanların dertlerini dinlersiniz. Bu şehrine göre beldeden başlar ilçeye, ilçeden ile… Üyesi olur, yöneticisi olur, başkanı olursunuz. Vatandaşlarla konuşur, onların sorunlarını çözersiniz.  Eğer o ilçede ya da şehirde muhalif iseniz, iktidar değilseniz, ‘Niye yapılmıyor bu hizmet’ diye eleştirilerinizi yaparsınız. Ama temelinde, insanına hizmet vardır. Ve ben Türkiye’de bu kutuplaşmanın, bu ayrışmanın insanlara hizmetin oy hesabı üzerinden yürütülmesini gerçekten üzüntüyle. Açılıyorum. Bundan kurtulmamız lazım. Her konuda ayrışma, kutuplaşma insanları yok sayma ve hesabını sadece oy veriyorsa ona göre hareket eden, oy vermiyorsa ona göre hareket eden bir ortama bürünmesi büyük bir tehdittir. Bizim insanlarımızın birbirine selamını, sabahını keserek, siyasi parti üzerinden sanki bütün mevzu bu iş üzerinden yürütülüyormuşçasına hareket etmesinin, toplumumuz adına çok ciddi bir el freni olduğunu düşünüyorum. Bunu aşmamız lazım. Bunu aşan, bunu düzelten bir dönemi İstanbul’da var ettiğimizden kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

“DAYANIŞMA İÇİNDE YOL YÜRÜYORUZ”

“KENDİNİ MİLLETİN MUTLULUĞUNA ADAYAN BİR SİYASİ ANLAYIŞIN FERTLERİYİZ”

Kendini milletin mutluluğuna adayan bir siyasi anlayışın fertleri olduklarına vurgu yapan İmamoğlu, “O bakımdan size iddiayla söylüyorum; milletin mutluluğu için sonuna kadar mücadele edeceğiz. İnşallah sizlerle birlikte, yerel yönetimde bir ‘İstanbul modeli’ kavramını hem İstanbul’umuza hem bütün Türkiye’mize yayma konusunda, insanlarımızın mutluluğu içerisinde, siyasi ayrımcılığı ve kutuplaşmayı defterden silmiş insanlar olarak, göreceksiniz bütün insanlarımızı kucaklayacağız” dedi. Kuştepe’de ağırlıklı olarak Roman vatandaşların yaşadığını kaydeden İmamoğlu, “Geleceğe dair de umutlarını iyileştirmeyle ilgili çok ciddi işler yapmamız gerektiğini biliyoruz. Göz boyayarak değil, çoluk-çocuk geleceğini de kurtarmak adına, özenli gayret ve davranış içerisinde olmamız gerekir. Sizlerin kalplerinden güzel bir yer istiyoruz. İyi hatırlanan, güzel hatırlanan, sizi düşünen, sizi seven, sizin ailenizin evladı, kardeşi, ağabeyi ne derseniz bir ferdi gibi, kalbinizden güzel bir yer istiyoruz. O kalbinizdeki güzel yeri makamla kısıtlı değil, hayatla kısıtlı değil, inanın bu şehrin ömrü var oldukça var olacağı bir yer istiyoruz. Bu kalbinizdeki yere talibiz. O kalbinizdeki yere girdikten sonra asla çıkmama konusunda da iddialıyız” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
error: Content is protected !!