DOLAR 32,5509 0.31%
EURO 34,9436 0.35%
ALTIN 2.441,500,13
BITCOIN 20647130.40594%
Trabzon
17°

PARÇALI AZ BULUTLU

04:20

SABAHA KALAN SÜRE

İktidar Fındık Üreticisini Duymuyor!

İktidar Fındık Üreticisini Duymuyor!

ABONE OL
19 Nisan 2021 11:46
İktidar Fındık Üreticisini Duymuyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TMO’nun yıl boyunca alım yapması gerektiğini belirten Demokrat Parti (DP) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, “Fındığımıza sahip çıkan yok. Hükümetin vekilleri milletin sesini duymuyor.” dedi.

Aylardır fındık üreticisinin iyi bir fiyat beklediğinin altını çizen Demokrat Parti Ordu Milletvekili Enginyurt, “Nedir bu fındık üreticisinin, tekelci sermayeden çektiği? Nedir bu fındık üreticisinin hükümetten çektiği? Toprak Mahsulleri Ofisi’ne (TMO) alım süresini uzat diyoruz. 30 Nisan’da bitti diyor. Bu alım süreci 1 yıl boyunca devam etse, bu Toprak Mahsulleri Ofisi’nin kaybı ne olabilir ki? Maalesef fındığımız tekrar yerlerde sürülmeye mahkum edildi.” açıklamalarıyla üreticisinin yanında oldu.

BUNA DUR DEMENİN ZAMANI GELDİ

Demokrat Partililer olarak fındık üreticisinin yanında olduklarını olmaya da devam edeceklerini ifade eden Enginyurt, “Fındığımıza sahip çıkan yok. Hükümetin vekilleri milletin sesini duymuyor. İktidar vekilleri milleti dinlemiyor. Fındık üreticileri perişan. Fındık bu sene don yaşadı, yanık yaşadı, büyük kayıplar görünüyor. Ama iktidar milletin sesini duymuyor. Tekelci sermayeye mahkum edildik. Tekelcilerin eline bırakıldık. Buna dur demeliyiz.” açıklamalarıyla konuşmasını bitirdi.                                                                                                                    Kaynak:Fındıktv

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!