DOLAR 32,5767 0.27%
EURO 35,0031 0.07%
ALTIN 2.460,200,99
BITCOIN 0%
Trabzon
24°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

Akşener ; “Sayın Erdoğan Seçilmek İstiyor Ama Seçilmesi Mümkün Değil

Akşener ; “Sayın Erdoğan Seçilmek İstiyor Ama Seçilmesi Mümkün Değil

ABONE OL
6 Temmuz 2021 12:23
Akşener ; “Sayın Erdoğan Seçilmek İstiyor Ama Seçilmesi Mümkün Değil
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener,Habertürk TV’de Hülya Hökenek ile Enine Boyuna programında Kürşad Oğuz, Muharrem Sarıkaya ve Nihal Bengisu Karaca’nın gündeme dair sorularını yanıtladı.

Meral Akşener burada yaptığı açıklamada : Muhalefet partilerinin ortak noktasının Türkiye’yi her alanda kötüye götüren mevcut sistemin değiştirilmesi üzerine olduğunu sözlerine ekleyen Genel Başkan, şahsi görüşünün Cumhurbaşkanlığı seçimlerine tek adayla gidilmesi yönünde olduğunu ifade etti.

Meral Akşener, sayın Erdoğan’ın seçimlerde HDP’ye ihtiyaç duyması durumunda bir dakika bile düşünmeden el sıkışacağını vurgularken, aynı zamanda sayın Erdoğan’ın seçim döneminde kendi partisine oy vermeyen herkesi terörist ilan ettiğini hatırlattı.

İktidar kanadının yanında olunmadığında Türkiye’de her şey olunabileceğini ifade eden Genel Başkan Meral Akşener, siyaset dilinin çirkinleştiğini söyledi. Kürt seçmenin kimsenin marabası olmadığını sözlerine ekleyen Akşener bugün HDP’ye oy verenlerin, yarın başka bir siyasi partiye oy verebileceğini ifade ederek Türkiye’de Türk’ün de Kürt’ün de nefes alması gerektiğini söyledi.

Genel Başkan Meral Akşener, sayın Erdoğan’ın tekrar seçilmeyi istediğini ancak bir daha seçilemeyeceğini sözlerine ekledi. Sayın Erdoğan’ın artık Türkiye’den haberi olmadığını sözlerine ekleyen Akşener ; “Sayın Erdoğan seçilmek istiyor. Ama seçilmesi mümkün değil.  Gerçekten Türkiye’den haberi yok. Eskiden sayın Erdoğan’ın Üsküdar’daki evinin kapısını insanlar çalabilirdi. Bugün sarayında hangi ikamette oturduğuna dair kimsenin bilgisi yok. Hatta daha ileri gideyim. AK Partili milletvekillerinin, bakanların bile kapısı çalınamaz. Sayın Erdoğan seçilemeyecek.” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!