DOLAR 32,5767 0.27%
EURO 35,0031 0.07%
ALTIN 2.460,200,99
BITCOIN 0%
Trabzon
24°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

İKİ MİLLİ OYUNCU GELİYOR BİRİ SOLBEK !

İKİ MİLLİ OYUNCU GELİYOR BİRİ SOLBEK !

ABONE OL
7 Eylül 2021 11:45
İKİ MİLLİ OYUNCU GELİYOR BİRİ SOLBEK !
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sezona süper transferler yaparak giren ve imza attırdığı 9 futbolcunun da ilk 11 oyuncu su olması taraftarlar arasında heyacan yaratmış kadronun nasıl şekilleneceğide merak konusu olmuştu .

Kadro uyumunun çok çabuk sağlanması Teknik Patron Avcının başarısı olarak görülürken aksayan tek bölgenin solbek mevki olduğu ilk 3 hafta sonrası kendini gösterdi .

Solbek mevki için yapılan İsmail transferi ve bu mevkide denenen Trondsenin de yeterli performansı gösterememiş olması uzun lig maratonunda sıkıntı yaratabilir endişesine yol açtı bu konuda Trabzonspor yönetimini de durdurduğu solbek transfer görüşmelerine tekrar başladı.

Kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre solbek mevki için Gürcistan’ın Dinamo Batumi takımında forma giyen 19 yaşındaki sol bek Irakli Azarovi’yi gündemine aldı Genç futbolcu için Teknik Patron Avcının da tam onay verdiği gelen bilgiler arasında

Gürcistan milli takımında da oynayan Irakli Azarovi Gürcistanın son oynadığı İspanya milli maçındada görev aldı.

Şu anda Gürcistan Milli Takım kampında olan 19 yaşındaki sol bekin Trabzonspor’a transferi için gün saydığı ve Trabzonspora gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Bir diğer transfer ise Milli takım kampında olan Efecan Karacanın da Trabzonspora gelmek istediği bu konuda Alanyaspor yönetiminden izin istediği öğrenildi kendisine kulübü tarafından 1 milyon euro bonservis bedeli istenilen Efecan Karaca Trabzonspor yönetiminden  Abdullah Avcı tarafından da isteniliyor Trabzonspor yönetimi Şampiyonluk adına kurulan kadroda olmasını istediği oyuncu için ya 1 milyon Euro verecek yada Abdulkadir Parmak ile bir takas gerçekleştirerek oyuncuyu kadroya katacak anlaşmaların her iki oyuncunun dan milli takımlarından dönmesiyle kesinlik kazanacak

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!