DOLAR 32,4708 -0.1%
EURO 34,8407 -0.5%
ALTIN 2.441,580,24
BITCOIN 2079202-0.81216%
Trabzon
18°

HAFİF YAĞMUR

04:25

SABAHA KALAN SÜRE

İYİ’Kİ MİLLET İTTİFAKINI CANLANDIRMIŞIZ …

İYİ’Kİ MİLLET İTTİFAKINI CANLANDIRMIŞIZ …

ABONE OL
8 Ocak 2022 11:09
İYİ’Kİ MİLLET İTTİFAKINI CANLANDIRMIŞIZ …
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İBB’nin “30 Kreş Toplu Temel Atma Töreni”nde konuştu. Akşener, “İyi ki biz, 31 Mart’ta Millet İttifakı’nı canlandırmışız, iki parti olarak belediye seçimlerine girmişiz. İyi ki ilçe ve büyükşehir il belediyelerini kazanma imkanı bulmuşuz. İyi ki onlar eliyle bazı acıların hizmet yoluyla son bulmasına vesile olmuşuz” ifadelerini kullandı.

AKŞENER: “BİR KREŞLE, ÇARESİZLİĞİN ÖNÜNDE BİR DUVARI YIKIYORSUNUZ”

Bir kadın ve anne olarak kreşlerin anlamını dile getiren Akşener ise, “Bu ne biliyor musunuz? Bu, derin bir yoksulluğun sardığı ailelerin çocuklarına sabah kahvaltısı demek, öğle yemeği demek, eğitim demek, öğretim demek, atanamamış, çok vasıflı, dayısı olmadığı için mülakatta elenmiş öğretmenlerimize iş alanı demek. Onları çocuklarla buluşturmak demek. O çocukların anneleri için ise, kendilerini geliştirebilecek ya da ailelerine katkıda bulunabilecek belki bir para kazanabilme imkanını sağlayacak zaman demek. Sadece bir kreş açmıyorsunuz. Aslında bir kreşle, çaresizliğin önünde bir duvarı yıkıyorsunuz, çatlatıyorsunuz. Bu çok önemli bir şey” ifadelerini kullandı.

“İYİ Kİ BİZ, 31 MART’TA MİLLET İTTİFAKI’NI CANLANDIRMIŞIZ”

Yoksulluğun, fırsat eşitliğini ve sosyal adaleti ortadan kaldıran bir durum olduğuna vurgu yapan Akşener, yurt gezilerinde karşılaştığı fakirlik manzaralarından dramatik örnekler verdi. “Oralarda; küçücük çocukların ve onların annelerinin bana verdiği bilgilerden ortaya çıkan gerçeklik şu” diyen Akşener, “Onun için, iyi ki biz, 31 Mart’ta Millet İttifakı’nı canlandırmışız, iki parti olarak belediye seçimlerine girmişiz. İyi ki ilçe ve büyükşehir il belediyelerini kazanma imkanı bulmuşuz. İyi ki onlar eliyle bazı acıların hizmet yoluyla son bulmasına vesile olmuşuz” diye konuştu. Yurt gezilerinde 79 ile gittiği bilgisini paylaşan Akşener, “79 ilde gördüğüm ilçe belediyeleri -üzülerek söylüyorum- AK Partililer tarafından, AK Parti insanlar tarafından kazanılmışsa, o ilçelerde zenginler oluşmuş. Ama ne zenginler! Onlar, sadece belediye eliyle oluşmuş. Onlar sadece AK Partili, ama geri kalan o ilçelerin kahir ekseriyeti, fukara. O fukaralar da her partili. Dolayısıyla, fukaralığı yenmenin de yolu, bu hizmetler” dedi.

“KEMAL BEY’LE BİRLİKTE DENETLEYECEĞİZ”

Kreşlerin sayısının artmasını dilediğini ifade eden Akşener, “Şimdi Kemal Bey’le birlikte, bu sayıların artıp artmadığını da birlikte kontrol edeceğiz. Teşekkür ediyorum. Allah utandırmasın hiçbirimizi. Bu çalışmalar, milletimizin bizlere, yani siyasi cenahta Millet İttifakı’na yönelik oluşturulmaya çalışılan ön yargıları yıkacak, o vatandaşa dokunan, söz değil eylemle, tutumla, ‘Ah işte bu yapılıyor. Böyleymiş bu insanlar, bu siyasi yapılar’ dedirten bu çalışmaların neticesinde de ben kalpten inanıyorum, 13’ncü Cumhurbaşkanı, Millet İttifakı’nın adayı olacak” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!