DOLAR 32,5341 0.11%
EURO 35,0055 -0.09%
ALTIN 2.437,530,07
BITCOIN 20985640.43387%
Trabzon
21°

KAPALI

04:25

SABAHA KALAN SÜRE

ALTAY BU LİGDE OLMAK ZORUNDA …

ALTAY BU LİGDE OLMAK ZORUNDA …

ABONE OL
13 Mart 2022 16:43
ALTAY BU LİGDE OLMAK ZORUNDA …
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper Lig 29. haftasında Yeni Malatyaspor’u ağırlayan Altay, penaltıdan bulduğu golle galip gelerek maçı 1-0 kazandı ve kümede kalma hattından kurtulma yolunda çok önemli bir galibiyete imza atarken rakibinin ise umutlarını iyice azalttı

Teknik Direktör Serkan Özbalta yönetiminde beş maçtan çıkardığı 8 puanla büyük çıkışa geçen Altay, evinde oynadığı maçta Öznur Kablo Yeni Malatyaspor’u Marco Paixao’nun penaltı golüyle mağlup etti. Paixao’nun bir topu da direkten dönerken, siyah-beyazlı ekibimiz bu galibiyetle 29 puana yükselmeyi başardı.

Spor Toto Süper Lig’de düşme hattından çıkma mücadelesi veren İzmirin köklü kulubü Altay’ın teknik direktörü Serkan Özbalta, kalan 9 maçlarının 5’ini Alsancak Mustafa Denizli Stadı’nda oynayacaklarını belirterek, “Büyük Altay taraftarı ile el ele verdiğimizde burası geçilmez bir kale olur.” dedi.

Teknik Direktör Serkan Özbalta, Süper Lig’in 29. haftasında izmirde  konuk ettiği ve sahadan üç puan ile ayrıldığı Y. Malatyaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

“Birkaç hafta önce final maçlarımız olduğunu söylemiştim, bu maç da öyle bir maçtı. Oyuncularım ciddi bir performans sergiliyorlar, antrenmanlarda söylediklerimizi diniyorlar ve zihinsel olarak ciddi manada yoruluyorlar. Burada sporcuların psikolojisini yönetmek çok önemli. Bugünkü karşılaşma da onlardan bir tanesiydi. Sahada bir oyun oynanıyor gözüküyor ama bu kolay değil. Koskoca camianın yükü futbolcuların ve bizlerin omzunda. ‘Biz bu ligde kalacağız’ inancı takım içinde perçinlenmeye başladı. Maçın ilk yarısında istediklerimizi yaptık ama çok çok daha geliştirmemiz gerekiyor. Bazı zamanlarda da takım savunmasını iyi yapabilmeliyiz. İkinci yarıda Yeni Malatyaspor’un üzerimize geleceğini biliyorduk ama maçı tutmasını bildik. İkinci golü, üçüncü golü bulabileceğimiz pozisyonları geliştirdik. Ben bu galibiyeti İzmir’e ve taraftarımıza armağan ediyorum. Çok güzel taraftarımız ve çok güzel stadımız var. Taraftarımızın bizlere ve oyunculara sabır göstermeleri ve oyunu okumaları lazım. Maçta her zaman öne gidemeyiz ama takım savunması yapacağımız zamanlarda da seyircinin desteği olacak. Oyuncunun dermanı kalmadığında taraftarımız onun elinden tutup kaldıracak. Öyle olduğu zaman bu iş bizim için çok çok kolaylaşacaktır. Kalan 9 haftada bu işi bitirmek istiyoruz. Bu ligde kalmak istiyoruz. Şimdi inanalım, sezon sonunda da bu inanmanın verdiği hazzı birlikte yaşayalım” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!