DOLAR 32,4531 0.02%
EURO 34,8029 0.15%
ALTIN 2.436,33-0,08
BITCOIN 2043707-1.40578%
Trabzon
15°

PARÇALI BULUTLU

21:37

YATSIYA KALAN SÜRE

TRABZON VALİSİ İSMAİL USTAOĞLU’NUN BAYRAM MESAJI

TRABZON VALİSİ İSMAİL USTAOĞLU’NUN BAYRAM MESAJI

ABONE OL
8 Temmuz 2022 22:41
TRABZON VALİSİ İSMAİL USTAOĞLU’NUN BAYRAM MESAJI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu kurban bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı Vali Ustaoğlunun Bayram mesajı şöyle :

Kıymetli Trabzonlu Hemşehrilerim;
 
​Sevinç ile halisane duyguların yoğun bir şekilde yaşandığı bir Kurban Bayramı’na daha sağlık, huzur ve esenlik içinde ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Bayramlar, insan olarak yaşadığımız her anın kıymetini bilerek yaşamayı bizlere hatırlatmanın yanı sıra merhamet ve paylaşmanın kutsiyeti gibi sayısız hikmetleri de barındırmaktadır.
 
​Sevinçte ve üzüntüde yekvücut olduğumuz bu günler, aynı zamanda karşılık beklemeden yapılan iyiliğin ve toplumsal yardımlaşmanın doruk noktasıdır. Bu özel günler, aramızdaki dargınlıkları unutmak ve birbirimize daha sıkı sarılarak kardeşliğimizi pekiştirmek için bir vesile olmalıdır. Yüzyıllardır inancımızın temelini teşkil eden, bizleri birlik ve beraberlik içinde bugünlere getiren ve yarınlara taşıyacak olan bu güzel günleri, hayatımızın her gününe taşıyabilmek ve gelecek nesillere aktarmak için bir fırsat olarak değerlendirmeliyiz.
 
​Bu kıymetli günler, bizleri Yüce Mevla’ya daha da yakınlaştırırken insani duygularımızı da derinleştirmekte, merhamet duygularımızı harekete geçirmekte, kendimize ve çevremize karşı sorumluluklarımızın farkına varmamızı sağlamaktadır.
 
​Her günümüzün bayram sevinci içerisinde geçmesi, daha nice bayramların hep birlikte yaşanması temennisiyle, öncelikle şehit ailelerimizin, bütün gazilerimizin ve tüm Trabzonlu hemşehrilerimin mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik eder, bayramın ülkemize ve İslam Âlemi’ne hayırlar getirmesini diler, sevgi  ve saygılarımı sunarım.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!