DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 20655541.09445%
Trabzon
14°

KAPALI

SABAHA KALAN SÜRE

AYRILIK RÜZGARLARI ÇOK SERT ESİYOR …

AYRILIK RÜZGARLARI ÇOK SERT ESİYOR …

ABONE OL
28 Nisan 2023 11:07
AYRILIK RÜZGARLARI ÇOK SERT ESİYOR …
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son Şampiyon Trabzonsporda yeni sezon yapılanması başlıyor …Başkan Ertuğrul Doğan,bu sezon yaşanan başarızlıklardan ders çıkararak başarıyı getirecek yeni planlamalar yapıyor  bu doğrultuda ilk olarak takımı emanet ettiği Avrupada ismi büyük kulüplerlede anılan ve Balkanların Guardilo’su olarak tanınan  teknik direktör Nenad Bjelica ile anlaşarak takımı kendisine emanet etmişti.

Teknik Patron Bjelica ile ilk toplantısınıda yapan Başkan Doğan planların projelerin ve başarıya giden yol için görüşürken sezon sonunda  takımdan kimlerin ayrılacağınında konuşulduğu öğrenildi

Yönetime ayrılma isteğinde bulunan ve Şampiyonlukta önemli payı bulunan fakat sonrası ciddi sakatlık geçiren Bruno Peres’in bu isteği de Teknik Patron Bjelica ya söylendi ve Hocanın ayrılmasına yeşil ışık yaktığı Perez ülkesine dönüyor.

1 yıl daha kontratı bulunan tecrübeli sağ bek, takımdan ayrılmak istediğini geçtiğimiz günlerde yönetime iletmişti. Brezilyalı futbolcuyla yapılan görüşmelerde karşılıklı anlaşmaya varıldı. Kulüp tarafından, oyuncunun sözleşmesinin feshedildiği açıklandı. Ayrılığın mali detaylarıyla ilgili ise bilgi verilmedi.

Şimdi taraftarlar takımdan kimlerin daha ayrılacağını merak ederken ayrılanların yerlerine gelecek oyuncuların dedikodusu da her gün basında yazılmaya başlandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!