DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2052678-1.24839%
Trabzon
18°

AÇIK

04:23

SABAHA KALAN SÜRE

CHP Belediye Başkan Adayı Sergül Keskin, “Kağızman Tekrar Bahçelerine Kavuşacak”
  • Haberin Yildizi
  • Gündem
  • CHP Belediye Başkan Adayı Sergül Keskin, “Kağızman Tekrar Bahçelerine Kavuşacak”

CHP Belediye Başkan Adayı Sergül Keskin, “Kağızman Tekrar Bahçelerine Kavuşacak”

ABONE OL
23 Aralık 2023 15:35
CHP Belediye Başkan Adayı Sergül Keskin, “Kağızman Tekrar Bahçelerine Kavuşacak”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Kağızman Belediye Başkan Adayı Sergül Keskin Sitemize yaptığı açıklamada ;Kağızman’ı kökten değiştirmeye aday olduğunu söylerken  aynı zamanda Kağızman’ın ilk kadın belediye başkanı aday olma unvanına da sahip oldu.

Başarılı Gazeteci,Sergül Keskin  Kağızman’ı geliştirmek için, “Kağızman’a kadın eli değecek ve yine bahçelerine kavuşacak” dedi.

“Adaylığım benim için çok büyük ve anlamlıdır” diyen Cumhuriyet Halk Partisi Kağızman Belediye Başkan adayı Keskin ilçesinin sorunlarını bildiğini, çözümlerinin de hazır olduğunu ifade etti.

Uzun yıllar ilçenin su ve sulama sorunu yaşadığı için bahçelerin yok olduğunu dile getiren Keskin, “İlçenin en temel sorunu olan içme ve sulama suyu sorunu halen çözülemedi. Özellikle sulama suyu sorunu nedeniyle ilçemizin en önemli geçim kaynağı olan kayısı ve uzun elma bahçeleri yok oluyor. Buna rant hırsı da eklenince, ‘Yeşil Kağızman, hızla beton Kağızman’a döndü” dedi.

İlçesine hizmet için aday olduğunu söyleyen Keskin, “Kağızman Değiştirecek, Kağızman Değişecek” diyerek projelerinin hazır olduğunu yakında hepsini açıklayacağını belirtti.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!