DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN 2041723-2.3045%
Trabzon
15°

HAFİF YAĞMUR

16:56

İKİNDİYE KALAN SÜRE

KAĞIZMANA BÜYÜK PİYANGO,ANKARA VE İSTANBUL’DAN SERGÜL KESKİN’E TAM DESTEK
  • Haberin Yildizi
  • Gündem
  • KAĞIZMANA BÜYÜK PİYANGO,ANKARA VE İSTANBUL’DAN SERGÜL KESKİN’E TAM DESTEK

KAĞIZMANA BÜYÜK PİYANGO,ANKARA VE İSTANBUL’DAN SERGÜL KESKİN’E TAM DESTEK

ABONE OL
25 Mart 2024 21:01
KAĞIZMANA BÜYÜK PİYANGO,ANKARA VE İSTANBUL’DAN SERGÜL KESKİN’E TAM DESTEK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

31 mart yerel seçimlerine sayılı günler kala Serhat Şehri Kars’ın Kağızman ilçesine resmen piyango vurdu…

CHP Belediye Başkan Adayına tam destek vereceklerini ard arda açıklayan Türrkiyenin İki büyük İlinin Büyükşehir Belediye Başkanları Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu Kağızman’a Sergül Keskin Başkanla birlikte tam destek vereceklerini söylemeleri ilçede büyük sevinç yarattı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan, Cumhuriyet Halk Partisi Kağızman Belediye Başkan Adayı Sergül Keskin’e tam destek videosu geldi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak bütün deneyimi ve birikimi ile seçildikten sonra Sergül Keskin’nin destekçisi olacağını ifade eden İmamoğlu, Kağızman’ın önemine de dikkat çekti.

Kağızman’ı çok önemsediğini söyleyerek, Sergül Başkan’a başarılar dileyen İmamoğlu, “Sergül Keskin Başkanıma Kağızman’da başarılar diliyorum. Kağızman’ın çok önemli konuları var. Çok özenli bir belediyecilik sürecine ihtiyacı var. Sizin çok başarılı olacağınıza inanıyorum. Bütün birikimimizle, deneyimimizle İstanbul’un yanınızda olacağını size buradan taahhüt ediyorum” derken ” Yanınızdayız Sergül Başkan” dedi.

BİR DESTEK’TE MANSUR YAVAŞ’TAN 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın CHP Kağızman Belediye Başkan adayı Sergül Keskin’i çok sevdiği ve yoğun seçim çalışmaları nedeniyle Kağızmana gelemediği için çektiği video ile destek verdi.

Açıklamada bulunan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş” Ankara’dan Kağızman’a selam ve saygılarımı sunuyorum. İnşallah Kağızman  Belediye Başkanı Sergül Keskin  seçildiğinde, kendisinin Kağızman’da gerçekleştirmeye vaatlerde bulunan tüm projelere destekte bulanacağım. Bu vesileyle tüm Kağızmanlılara selam ve saygılarımı sunuyorum. Hayırlı ramazanlar diliyorum.” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!