DOLAR 33,9902 0.28%
EURO 37,8754 0.69%
ALTIN 2.822,070,46
BITCOIN 1969797-2.9838%
Trabzon
22°

HAFİF YAĞMUR

05:12

SABAHA KALAN SÜRE

“KAZANMAKTAN BAŞKA BİR DÜŞÜNCEMİZ YOK “

“KAZANMAKTAN BAŞKA BİR DÜŞÜNCEMİZ YOK “

ABONE OL
31 Temmuz 2024 20:58
“KAZANMAKTAN BAŞKA BİR DÜŞÜNCEMİZ YOK “
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bordo Mavili takımın Teknik Patronu Abdullah Avcı ve Kaptan Uğurcan Çakır, Ruzomberok ile oynayacakları UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu rövanş maçı öncesinde ortak bir basın toplantısı düzenledi.

Teknik Patron  Abdullah Avcı, Ruzomberok ile oynayacakları rövanş karşılaşmasını kazanarak turu geçmek istediklerini ifade ederken, “İkinci resmi müsabakamızı oynayacağız. Fizik kalitesi ve oyun kalitesinin yüksek olduğu bir takıma karşı zor bir müsabaka oynadık. Rakip, savunmada 5-4-1 dizilimiyle karşılama yaparken, top kendilerine geçtiğinde 3-4-3 dizilimine geçiyorlardı ve bu stratejiyi bize karşı etkili bir şekilde kullandılar. Direkt oyunlar, kenar ortalar ve taçlar konusunda bize karşı oldukça etkili oldular. Biz de oyun olarak zaman zaman iyi şeyler yaptık. Pozisyon olarak baktığımızda, rakibimiz kadar bizim de pozisyonlarımız vardı. Kaptanımız Uğurcan Çakır o gün iyi bir performans gösterdi ve ilk resmi müsabaka ve Avrupa maçı olmasından dolayı kazanmak son derece önemliydi. Bu maçı kapattık ve şimdi ikinci maça odaklandık. Rakibimizin ilk maçta beklemediğimiz anlarda opsiyonlar kullandığını gördük. Maç içerisinde 4-4-2’ye döndükleri anlar oldu ve biz de bu duruma hazırlıklı olmak için çalışmalarımızı yaptık. Savunmada ve hücumda duran toplara çalıştık. Yarın akşam taraftarımızın önünde daha iyi bir oyun sergileyip kazanarak ikinci tura geçmek istiyoruz. İlk maçta 2-0 öne geçtik ama hala bir 90 dakika daha var. Oyunun her anında dikkatli, konsantrasyonu yüksek ve oyun kalitesi iyi bir performans sergileyeceğimizi umuyorum. Taraftarlarımızla birlikte bunun karşılığını alacağımızı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaptan Uğurcan Çakır ise şu değerlendirmelerde bulundu:

“İlk maçtan avantajlı bir skorla dönüyoruz ama ilk resmi maçın verdiği bir form durumu var. Aslında pek de istediğimiz oyunu sergileyemedik ama avantajlı döndük buraya. İlk resmi maçlar genelde takımın uyumu, kondisyonu ve özgüveni için zor oluyor. Ancak avantajlı bir skorla döndük. Hocamızın anlattığı gibi rakibimize hazırız. İnşallah yarın da buradan galibiyetle ayrılarak turu geçmek istiyoruz.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
error: Content is protected !!