DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BITCOIN 2121921-0.21533%
Trabzon
25°

AÇIK

05:35

SABAHA KALAN SÜRE

KAZANMAYA GELDİK !

KAZANMAYA GELDİK !

ABONE OL
19 Ağustos 2023 07:31
KAZANMAYA GELDİK !
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, Trendyol Süper Lig’in ikinci haftasında, 19 Ağustos Cumartesi günü deplasmanda Galatasaray ile yapacakları karşılaşmanın kolay olmayacağını söyledi.

Süper Lig’in ikinci haftasında deplasmanda Galatasaray karşısında iyi maç çıkartıp sonuç almak istediklerini vurgulayan Bjelica, “Tabii ki kolay bir maç olmayacak. Son şampiyona karşı, büyük bir takıma karşı oynuyorsunuz. Biz de neler yapabileceğimizin, kendi gücümüz farkındayız. Elimizden gelenin en iyisini yapıp iyi bir maç çıkartıp iyi bir sonuç alabilmeyi umuyoruz. Avrupa’da 4, ligde 1 maç oynadığını, belki form anlamında biraz daha şanslı olduğunu görebiliriz ama biz de oraya gittiğimizde neler yapabileceğimizin farkında olarak elimizden gelenin en iyisini yapıp iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum.” dedi.

Galatasaray maçında forvet hattında kimi oynatacağına yönelik soru üzerine Bjelica, kimin oynayacağı bilgisini paylaşmayı istemediğini belirtti.Hırvat teknik adam, 6-7 haftalık çalışma süreci geçirdiklerini ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü:”Çalışma sürecini de gayet iyi geçirdiğimizi ifade edebilirim. Belki de oyuncuların genel olarak çok fazla alışkın olmadığı yoğun dönemden geçtik, çok sıkı çalıştık. Oyunculardan aldığımız geri dönüşlerden ve içinde bulunduğumuz seviyeden gayet mutlu olduğumuzu ifade edebilirim. Bu aslında bir süreç, daha iyiye gidecek ve gün gün daha iyi olacak. Bunları yaparken maç kazabilmek önemliydi. İlk maçı içeride oynamamız dolayısıyla kazanabilmek, içeride bu mutluluğu yaşayabilmek bizim için çok önemliydi. Şu an gayet iyi seviyedeyiz ve bunun daha üzerine koyarak gideceğiz.””Ancak taraftarınızın gücüyle bir şeyler başarabilirsiniz”

Bjelica, taraftarlardan çok mutlu olduğunu da dile getirerek, şunları kaydetti:”En sabırsız oldukları anda dahi onların gösterdiği sevgiden, o destekten dolayı çok mutluyum. Profesyonel insanlarız, dolayısıyla eleştiriye açık olmalıyız. Taraftarların sabırsız olması normalde beklenen bir durum. Biz de taraftarlarımızı mutlu edebilmek için, en iyi şekilde yapabilmek için eleştirilere açık olarak en iyi işi çıkarmaya çalışıyoruz. Onların desteği bizim için sırtımızdaki itici güç. O sevgi, o destek bizi ileriye götüren çok iyi bir güç. Ancak taraftarınızın gücüyle bir şeyler başarabilirsiniz.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
error: Content is protected !!