DOLAR 32,5574 0.07%
EURO 35,1655 0.51%
ALTIN 2.469,181,39
BITCOIN 1965215-2.49392%
Trabzon
25°

AÇIK

20:47

AKŞAMA KALAN SÜRE

MAÇ SONU HOCALARDAN AÇIKLAMALAR

MAÇ SONU HOCALARDAN AÇIKLAMALAR

ABONE OL
23 Ekim 2023 23:54
MAÇ SONU HOCALARDAN AÇIKLAMALAR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bordo Mavili takımla ikinci dönemine galibiyetle başlayan Teknik Patron Abdullah Avcı maç sonu yaptığı açıklamada  şunları dedi:

Maç önü söylediğim gibi, 10 günlük süreç yoğun geçti. Biraz karışık oynanan oyundan organize oyuna geçmeye çalışıyoruz. Bugün bunun olumlu ve olumsuz tarafları var. Bugün takım savunmasını çok iyi yaptık. İki tane merkezde bireysel hatadan rakibe verdik. Baskıya yanlış gittik bir pozisyonda. Hücum yönünde zaman zaman iyi şeyler yaptık. Zaman zaman yapamadık. Gelecek oyuncularla birlikte daha zengin ve daha üretken olacağız.Kazanmak son derece önemli, ligin beşincisi oluyorsun. Oradaki takımlar puan kaybetti. Özveri ve moral adına iyi. Çok çalışmamız gereken konu başlıkları var. Takım savunmasını çok iyi yaptılar yine buna vurgu yapıyorum. Ama daha fazla üretmemiz gerekiyor. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Yavaş yavaş adım adım gelişecektir diye düşünüyorum.

Eren’le ilgili çok ciddi bir şey gelmedi. Mendy’nin de vardı. Bakasetas yok, Trezeguet’in gelecek hafta bizimle birlikte olma ihtimali yüksek. Tekrar organize olmaya çalışıyoruz. Güzel bir galibiyet oldu bizim için.

Trabzonspor taraftarı, bu kulübün sahibidir. Bana da başından bu yana harika duygular yaşattılar. Destek vermeye devam ettiler. Biz onlarla yaptık bu zamana kadar bundan sonra da devam edeceğiz. dedi

Alanyaspor teknik patronu Ömer Erdoğan ise maç sonu yaptığı açıklamada ;

Trabzonspor’u tebrik ediyorum. Mağlubiyetten dolayı üzgünüm. Hak etmediğimiz bir sonuç oldu. İlk yarıda oyunun kontrolünü elimize geçirdik. Taraftarların tepki gösterdiği dönemde 4 tane pozisyona girdik ama değerlendiremedik. Bunları değerlendirseydik buradan puanlar ya da puanlarla ayrılabilirdik.

Abdullah hocanın gelişiyle birlikte oynatmak istediği oyunu oyunculara anlatmaya çalıştık. Analizimizi yaparken Trabzonspor’un bu sezon bloklar arasında çok mesafe bıraktığını çok yumuşak bir takım görüntüsü vermişti. Bu da bizim için topu yerde tutup paslı oynamaya tercih ettik. Pas trafiğini iyi sağlamaya çalıştık. İlk yarıda 4 tane girdiğimiz pozisyonla istediğimiz oyunu oynadık ama karşılığını alamadık. İkinci yarıda normal istediğimiz gibi devam ederken yediğimiz golde hem asisti hem de golü biz yaparak 1-0 geriye düştük. Beraberlik için oyun değişikliği yaptık başarılı olamadık. Giren oyuncular katkı sağlayabilirdi ama olmadı. İki takım da iyi mücadele etti. Günün sonunda elimiz boş dönüyoruz. Yarından itibaren Sivasspor maçı hazırlıklarına başlayacağız. dedi

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
error: Content is protected !!