DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN 18428040.73572%
Trabzon
25°

PARÇALI AZ BULUTLU

05:03

SABAHA KALAN SÜRE

ÖZEL CUMHURBAŞKANINA ÇAĞRI YAPTI ; BIRAK BİZ YÖNETECEĞİZ

ÖZEL CUMHURBAŞKANINA ÇAĞRI YAPTI ; BIRAK BİZ YÖNETECEĞİZ

ABONE OL
26 Temmuz 2024 21:44
ÖZEL CUMHURBAŞKANINA ÇAĞRI YAPTI ; BIRAK BİZ YÖNETECEĞİZ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Genel Başkanı Özel, emekli, emekçi, çiftçi, esnaf, staj ile çıraklık ve TOKİ mağdurlarının sorunlarına dikkat çekerek, “Biz ne kadar söylesek de Tayyip Bey yapmıyor. Çünkü gariban, köylü sevmiyor; zengin seviyor. Artık ondan istemeyi bırakıyoruz. O, ‘Küfe yok’ diyor ya biz onun sırtındaki küfeyi istiyoruz. Biz onlara sahip çıkmaya hazırız; bırak, biz yöneteceğiz” dedi.

Şimdi Tayyip Bey çıkmış diyor ki ben bu SGK borçlarını belediyelere giden İller Bankası ödeneğinden keseceğim. Yani şunu söylüyor Tayyip Bey, ‘AKP’li olsun, MHP’li olsun. CHP’li olsun, İYİ Partili olsun, hangi görüşten olursa olsun. Mustafakemalpaşa’da madem ki benim partim seçimi kazanamadı, hepsine ceza veriyorum. Parayı kesiyorum’ diyor.”

“BU MİLLETİN SEÇTİKLERİNE DARBE YAPMAYA KALKMA”

“Şimdi kim veriyor bu akılları bilmiyorum. Ancak Sayın Erdoğan’ı uyarıyorum, bu bir mali darbe girişimidir. Milletin seçtiklerine hizmet edemez noktaya getirmek, Geçmişten gelen borçları faiziyle tahsilata koymak, Onlara hizmet ettirmemek, milleti yönetilmeyen bir belediyeye mahkum etmeye çalışmak mali bir darbe girişimidir. Tüm darbeler darbecilerin pişman olmasıyla, gözden düşmesiyle, itibar kaybetmesiyle sonlanır. Er ya da geç. Onun için buradan uyarıyorum. Bu milletin seçtiklerine darbe yapmaya kalkma. Bu milletin seçtiklerine millet sahip çıkacak, Millet sahip çıkacak.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
error: Content is protected !!