DOLAR 32,6134 -0.56%
EURO 35,0041 -0.72%
ALTIN 2.430,81-0,58
BITCOIN 2121760-1.63358%
Trabzon
24°

HAFİF YAĞMUR

17:10

İKİNDİYE KALAN SÜRE

PSİKOLOG SENİHANUR YILDIRIM GÖNÜLLÜLER DERNEĞİNDE

PSİKOLOG SENİHANUR YILDIRIM GÖNÜLLÜLER DERNEĞİNDE

ABONE OL
14 Haziran 2024 22:51
PSİKOLOG SENİHANUR YILDIRIM GÖNÜLLÜLER DERNEĞİNDE
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzon Gönüllüler Derneği bireylerin yaşam kalitesini arttırmak adına çocuk, ergen, yetişkin ve aile psikoterapisti olan Uzman Psikolog Senihanur Yıldırım ile güçlerini birleştirdi. Zihinsel sağlık alanında toplumsal bilinci artırmayı, psikolojik destek ihtiyacı olan bireylere ulaşmayı ve onlara yardım sağlamayı amaçlayan Gönüllüler Derneğinin, Psikolog Yıldırım ile yararlı projelere imza atacağı şimdiden konuşulmaya başlandı.
Psikolog Yıldırım ‘’yapmış olduğu protokolden dolayı çok mutlu olduğunu dile getirirken, Derneğimizle birlikte çocuk ve ergenlerin zihinsel sağlığını desteklemeye yönelik çeşitli projeleri hayata geçireceğiz. Yapacağımız bu projeler çocukların ve ergenlerin kendilerini daha iyi anlamaları, duygusal ve sosyal becerilerini geliştirmeleri üzerine olacaktır. Yetişkin ve ailelerin yaşam kalitesini artırmaya yönelik projeleride ele alacağız. Bu güzel işler aracılığıyla bireylerin kişisel ve aile içi sorunlarına çözümler üretmelerine yardımcı olmayı hedefliyoruz. Cümlelerimi bitirmeden beni gönüllüler ailesine layık gördüğü için Dernek Başkanımız Muharrem Sağlam’a çok teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Yıldırım’ın ardından söz alan Dernek Başkanı Muharrem Sağlam, ‘’çocuk, ergen psikolojisi başta olmak üzere yetişkin ve aile psikoterapisi konularında geniş bir tecrübeye sahip Senihanur Hocamız ile birlikte yol yürüyeceğimiz için çok şanslıyız. Bu tür projeleri geliştirerek hem bireysel hem de toplumsal anlamda önemli faydalar sağlamak istiyoruz. Değerli hocamızın katkılarıyla geniş kitlelere ulaşarak daha çok kişinin gönlüne dokunmayı hedefliyoruz. Böylelikle derneğimizin etki alanı daha da genişleyecek. Bizleri kırmayarak aramıza katılmayı kabul eden Senihanur Yıldırım hocamıza çok teşekkür ediyorum. Güzel projeler bizi bekliyor. ’’ şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
error: Content is protected !!