DOLAR 34,2452 0.28%
EURO 37,6376 -0.37%
ALTIN 2.921,730,22
BITCOIN 21428430.6659%
Trabzon
23°

AÇIK

20:04

YATSIYA KALAN SÜRE

TİCARİ DEĞİL HİZMET TESİSİ

TİCARİ DEĞİL HİZMET TESİSİ

ABONE OL
24 Aralık 2022 08:03
TİCARİ DEĞİL HİZMET TESİSİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ortahisar Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu, yüzme sporuna ilgi duyan vatandaşların uğrak mekânı oldu.

Kışın da yüzme öğreniyorlar!

Ortahisar Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu, yüzme sporuna ilgi duyan vatandaşların uğrak mekânı oldu.

Trabzon’da faaliyet gösteren Orkent Yüzme Kulübü, Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Arena, Faroz Yalıspor, Pasifik, Yakamoz, Deka Sınav Koleji ve Okyanus yüzme kulüpleri antrenmanlarını ve eğitimlerini havuzda yapıyor.

Havuzda yüzmeden sorumlu antrenör Ömer Orhanoğlu, deneyimli antrenörler sayesinde kursiyerlerin yüzme sporunun bütün teknik ve inceliklerini çok iyi bir şekilde öğrendiğini dile getirdi.

Antrenör Orhanoğlu; kadınlar, özel gereksinimli bireyler, çocuklar ve yetişkinler olmak üzere yaz döneminde yaklaşık 2500 kursiyer ile kış döneminde ise yaklaşık 200 kursiyerin havuzdan istifade ettiğini ifade etti.

Özel gereksinimli bireyler ile şehit aileleri haftanın belirli günlerinde havuzdan ücretsiz olarak istifade ediyor.

Havuz salı günü hariç haftanın bütün günleri hizmet veriyor.

Yüzme sporuna ilgi duyan vatandaşlar çok cüzzi bir bedel karşılığında havuzdan yararlanıyor.

“OLİMPİK STANDARTLARDA”

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, deniz kenti Trabzon’da olimpik standartlarda, modern bir yüzme havuzunu kazandırdıklarını dile getirerek şöyle konuştu: “Yüzme sporuna ilgi duyan herkes havuzumuzdan istifade ediyor. Çocuklarımızın, gençlerimizin yüzme sporunu en iyi şekilde öğrenmesi için mükemmel bir yer. Hem öğrencilerimiz, hem vatandaşlarımız havuzumuzdan en güzel şekilde istifade ediyor. Ortahisarımızı yüzme eğitimlerinin ve yüzmeyle ilgili yarışma ve benzeri diğer etkinliklerin organize edilebileceği modern bir tesise kavuşturmaktan büyük bir gurur ve mutluluk duyuyoruz. Sadece yüzme değil, spor merkezimizde tenis, basketbol, voleybol ve hentbol gibi takım sporlarının icra edildiği modern salonlar var. Her spor dalında çok deneyimli antrenörlerimiz var.” diye konuştu.

“AMACIMIZ ASLA KÂR ETMEK DEĞİL”

Yüzme havuzunun çocukların ve vatandaşların yüzme sporunu en güzel şekilde öğrenebileceği çok konforlu bir mekân haline geldiğini ifade eden Başkan Genç, “Şehit aileleri ve engelliler haftanın belli saatlerinde ücretsiz olarak havuzumuzdan yararlanıyor. Burada amacımız asla kâr etmek değil, masraflarını karşılasın yeter. Dolayısıyla burayı da ticari bir tesis olarak değil, halkımıza hizmet sunacak bir tesis olarak görüyoruz. Deniz kenti Trabzon’da çocuklarımızın yüzme sporunu en güzel şekilde, bütün incelikleri ve teknikleriyle birlikte öğrenmesini ve denizle barışık bireyler olarak yetişmesini istiyoruz. Havuzumuzu da buna imkân tanıyacak işletme modeliyle halkımızın kullanımına sunduk.” diye konuştu.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
error: Content is protected !!