DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22364450.95394%
Trabzon
25°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

ABDULLAH AVCI: KAZANMAYA DEVAM EDECEĞİZ

ABDULLAH AVCI: KAZANMAYA DEVAM EDECEĞİZ

ABONE OL
26 Ekim 2023 12:16
ABDULLAH AVCI: KAZANMAYA DEVAM EDECEĞİZ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bordo Mavili Takım Yeni Teknik Patronu Abdullah Avcının  1/0 kazanılan Alanyaspor maçı öncesi  Abdullah Avcı’nın futbolcuları ile  yaptığı motivasyon konuşmasını yayınladı

‘İç hikaye’ başlığıyla paylaşılan görüntülerde deneyimli teknik adam, “Yarın itibarıyla müsabaka başlıyor. Geldiğimde de söylediğimde benim için de ekip içinde sizler içinde Trabzonspor içinde her maç kazanmak kazanma alışkanlığını tekrar yakalamak oynamak bir gerçektir. Bunu yapabilecek kapasiteniz de var kaliteniz de var. Planlı ve organizasyonlu bir şekilde bunu yapacağız. Onun için herkesin birbirine yüksek motivasyon ve enerji verdiği ittiği, yardımcı olduğu bir günün başlangıcı olacak ve kazanarak başlayacağız” diye konuştu.

Teknik kadroda yer alan Egemen Korkmaz’ın da bordo-mavili futbolcularla tek tek ilgilenmesine yer verilen görüntülerde karşılaşma öncesi Abdullah Avcı’nın ilk 11’ini açıkladığı bölümler de paylaşıldı. Oyuncularına her hafta bir sınavdan geçtiğini belirten Abdullah Avcı, “Bizim işimiz aslında bir sınav. Biz her hafta bir sınavdan geçiyoruz. Birçok sınavdan geçmemize rağmen kanıtlamamıza rağmen her hafta tekrar bunu güncellememiz gerekiyor. Yeni bir sürecin başladığı süreçte kendi büyüklüğümüzü Trabzonspor’un büyüklüğünü hissettirecek bir oyun ve skor olsun. Bol şans” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!