Yerel Seçimler öncesi yapılan toplantının ayrıntılarıda bir bir açıklanıyor geçtiğimiz günlerde MHP Kars İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada Karsta yerel seçimlere “cumhur ittifakı” olarak girileceği ve MHP Belediye Başkan adayının destekleneceği söylendi
Milliyetçi Hareket Partisi Kars İl Başkanlığından yapılan yazılı basın açıklaması şöyle ; Yapılan açıklamada : “31 Mart 2024 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçiminde Kars’ta Ak Parti aday göstermeyip Cumhur ittifakı olarak MHP adayını destekleyecektir. Saygılarımızla…” denildi.
EKONOMİ
10 saat önceDÜNYA
12 saat önceBÖLGE
2 gün önceDÜNYA
2 gün öncePOLİTİKA
3 gün önceFOTO GALERİ
5 gün önceEKONOMİ
6 gün önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.