DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21640730.5176%
Trabzon
15°

PARÇALI BULUTLU

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

ASLAN KÜKREDİ

ASLAN KÜKREDİ

ABONE OL
5 Mayıs 2024 22:08
ASLAN KÜKREDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Galatasaray EMS Yapı Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Ali Sami Yen Spor Kompleksi RAMS Park’ta oynanan mücadeleyi Galatasaray  6-1’lik skorla kazandı.

Bu skorla puanını 96’ya yükselterek liderliğini devam ettiren Galatasaray, Süper Lig’de bir sezonda ulaşılan en yüksek puanı toplayan takım ünvanını da eline geçirdi . Süper Lig’de iç sahadaki yenilmezlik serisini 35 maça yükselten Galatasaray Süper Lig’deki yenilmezliğini de 23 maça  çıkardı. Sivasspor galibiyeti Galatasarayın  üst üste kazandığı 16. maç oldu.

Galatasaray Sahaya  Fernando Muslera, Kaan Ayhan, Derrick Köhn, Victor Nelsson, Abdülkerim Bardakcı, Lucas Torreira, Kerem Demirbay, Dries Mertens, Barış Alper Yılmaz, Hakim Ziyech, Mauro Icardi. onbiri ile çıkarken

E. Y. Sivasspor ise :Ali Şaşal, Murat Paluli, Poungouras, Appindangoye, Samba Camara, Uğur Çiftçi, Charisis, İbrahim Akdağ, Bartuğ Elmaz, Koita, Manaj. onbiri ile sahaya çıktı

İlk yarıda top kontrolünü elinde bulunduran Galatasaray, yarı sahasında bekleyen ve uzun topla hızlı atak arayan Sivasspor’a karşı savunmayı kısa paslarla delmeye çalıştı. Rakip kaledeki baskıları ise 11. dakikada sonuç verdi.

Organize bir atakla Sivasspor ceza sahasına giren  Barış Alper sol kanattan ceza sahası içine girdi. Barış Alper Yılmaz’ın ceza sahası içine çıkardığı pasta Ziyech düzgün bir vuruşla topu köşeden ağlara yolladı: 1-0.

Torreira ve Barış Alper Yılmaz ayağından etkili pozisyonlar yakalayan Galatasaray, 38. dakikada Dries Mertens’in  ayağından bir gol daha buldu. Barış Alper Yılmaz’ın sol kanattan içeriye çevirdiği topta Mertens kale önünde tek vuruşla topu ağlara yolladı.

Galatasaray Sivasspor karşısında devreye 2-0’lık skorla girdi.

SÜPER GOLCÜ ICARDI SAHNEDE

İkinci yarıda Ziyech’in etkili şutlarıyla başlayan Galatasaray Ali Şaşal’ı geçemezken Sivasspor 54. dakikada farkı bire indirdi. Turgunbayev’in kullandığı köşe vuruşunda Rey Manaj kafayla arkaya aşırttı. Caner Osmanpaşa arka direğe seken topa dokunarak topu ağlara yolladı: 2-1.

Dakikalar 60’ı gösterirken Mertens’in sağdan ortasına iyi hareketlenen Arjantinli golcü, bir dokunuşla topu filelere gönderdi: 3-1.

61’de Lucas Torreira, Icardi’yi düşündü ancak savunma topun geçmesine izin vermedi. Topu önünde bulan Ziyech uzaktan müthiş bir şut çıkararak topu üst köşeden ağlara yolladı: 4-1.

71. dakikada Sivasspor’un Manaj ile bulduğu gol öncesi ofsayt tespit edildi.

74’te Barış Alper Yılmaz’ın aşırtma pasında Icardi topu kafayla Mertens’in önüne indirdi. Belçikalı yıldız  topu köşeden ağlara yolladı: 5-1.

Maça son noktayı Mauro Icardi koydu. 85’te Kerem Aktürkoğlu’nun ceza sahası içine kullandığı serbest vuruşta kalabalık içinden sıyrılıp dışarıya çıkan Icardi düzgün bir vuruşla topu ağlara yollarken maçın da skorunu belirledi  6-1.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
error: Content is protected !!