DOLAR 32,2750 -0.04%
EURO 35,1008 -0.07%
ALTIN 2.464,77-0,04
BITCOIN 2115557-0.1224%
Trabzon
13°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

Bu Ne Perhiz Bu Ne Lahana Turşusu…

Bu Ne Perhiz Bu Ne Lahana Turşusu…

ABONE OL
29 Ekim 2020 23:55
Bu Ne Perhiz Bu Ne Lahana Turşusu…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haberin Yıldızı-

Son günlerde sıklıkla erken seçim çağrısı yapan Kemal Kılıçdaroğlu daha önce ekonomi ile ilgili bazı açıklamalar yapmıştı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu daha önce yaptığı açıklamalarda ,Türkiye’de işsiz sayısının 10 milyonu aştığını ve bunun Cumhuriyet tarihinin rekoru olduğunu ifade etmiş, on binlerce çocuğun yatağa aç girdiğini ifade etmişti. CHP Lideri, Türkiye’deki yoksullaşmaya ilişkin ise ;

“Çöp konteynerleri iyi ki var. Çöp konteynerlerinden on binlerce kişi geçiniyor. Zeytinyağının üzerinde, çocuk mamasının üzerinde alarm var mağazada, çalınmasın diye. Bir vatandaş çocuk mamasını niye çalar, zeytinyağını niye çalar? Çocuğu açtır da onun için, Türkiye’yi bu tabloyla karşı karşıya getiren kim? CHP mi, 18 yıldır bu ülkeyi yöneten kim, CHP mi? Eğer bir kişi çocuğunu beslemek için mağazadan mama çalma noktasına gelmişse herkes oturup düşünmeli.”demişti

Türkiye’nin önümüzde 12 ayda 171 milyar dolar borç ödeyeceğini de söyleyen Kılıçdaroğlu  bunu da borçlanarak yapacaklarını  ifade eden Kılıçdaroğlu, Türkiye tarihinin 139 milyar dolarla tarihin en büyük bütçe açığını verdiğini ifade etmişti.

Türkiye’yi bu ekonomik buhrandan nasıl çıkaracağını Türk milletinin önünde madde madde açıkla” diyerek de Cumhurbaşkanı Erdoğan  seslenmişti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için gittiği 1’inci Meclis’in önünde yine erken seçim isteğini yineleyince vatandaşlar tepkilerini dile getirdiler Genel Başkan olduğu günden beri girdiği her seçimden mağlup ayrılan Kemal Bey hem ekonomi kötü diyor hemde erken seçim istiyor bir seçimin ülke ekonomisine yükü nedir bunu biliyormu artık sürekli seçim ler gündem olunmasını istemiyoruz dış ülkelerde insanlar 5 yılda bir seçim yapıyor biz bir seçim yapıyoruz ardından sürekli seçim istiyoruz artık bu değişmeli verdiğimiz oy önümüzdeki 5 yıl içindi şimdi Ankarada ve İstanbulda yerel seçimlerde 2 Chp li aday kazandı Ankara ve İstanbul güllük gülistanlıkmı şimdi  birileride kalkıp ankarada,istanbulda tekrar belediye başkanları seçimi yapalım derlerse bu işin sonu nere varacak seçilmişlere seçildikleri süreye saygı gösterilsin bir dönem darbelerle,erken seçimlerle  kesintiye uğrayan siyasi hayatımızı ve bunun kötü etkilerini yaşayan ekonomimizi artık kesintiye uğratmayalım dediler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!