DOLAR 32,2750 -0.04%
EURO 35,1008 -0.07%
ALTIN 2.466,670,03
BITCOIN 2104950-1.10883%
Trabzon
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI AHMET AKIN:  ‘DEPREMZEDE VATANDAŞLARIN ENERJİ FATURALARI SİLİNSİN’
  • Haberin Yildizi
  • Ekonomi
  • CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI AHMET AKIN: ‘DEPREMZEDE VATANDAŞLARIN ENERJİ FATURALARI SİLİNSİN’

CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI AHMET AKIN: ‘DEPREMZEDE VATANDAŞLARIN ENERJİ FATURALARI SİLİNSİN’

ABONE OL
21 Şubat 2023 17:54
CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI AHMET AKIN:  ‘DEPREMZEDE VATANDAŞLARIN ENERJİ FATURALARI SİLİNSİN’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, Kahramanmaraş merkezli depremlerde 11 ilde yıkılan ya da hasar alan binalardaki elektrik ve doğalgaz abonelerinin borçlarının silinmesi gerektiğine işaret etti.  CHP’li Akın, “Faturaların tahsilatını ertelemek evi yıkılan ya da hasar alan vatandaşların derdine derman olmaz. Depremzede vatandaşlarımızın doğalgaz ve elektrik faturaları ertelenmek yerine derhal silinmeli” açıklamasında bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından 11 ilde yaşanan yıkımın milyonlarca vatandaşı olumsuz etkilediğine dikkat çekti. Depremde evi yıkılan ya da hasar alan vatandaşların barınma başta olmak üzere pek çok temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlandığına dikkat çeken CHP’li Akın, milyonlarca vatandaşın yaşadığı sıkıntıların azaltılması için depremde evsiz kalan vatandaşların enerji faturalarına düzenleme yapılması gerektiğini ifade etti.

‘EVİ YIKILAN VATANDAŞLARIN FATURALARI DERHAL SİLİNMELİ’

Fatura tahsilatının ertelenmesinin evsiz kalan vatandaşların yükünü hafifletmeyeceğini söyleyen CHP’li Akın, şunları kaydetti:

“Evi yıkılan ya da aldığı hasar nedeniyle kullanılamaz hale gelen vatandaşlarımızın enerji faturaları derhal silinmeli. Depremzede vatandaşlarımız zaten barınma başta olmak üzere pek çok dertle boğuşuyor. Dolayısıyla depremde evi yıkılan ya da hasar gören vatandaşlarımızın enerji faturalarından kaynaklı faturaları derhal silinmeli”

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!