DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22358322.38237%
Trabzon
26°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

CUMHURBAŞKANINDAN MÜSLÜMAN ÜLKELERE ÇAĞRI !

CUMHURBAŞKANINDAN MÜSLÜMAN ÜLKELERE ÇAĞRI !

ABONE OL
9 Kasım 2023 12:26
CUMHURBAŞKANINDAN MÜSLÜMAN ÜLKELERE ÇAĞRI !
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Özbekistan’ın başkenti Taşkent’te düzenlenen Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 16. Liderler Zirvesi’ne katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, zirvenin düzenlendiği Taşkent Uluslararası İş ve Kongre Merkezi’ne gelişinde Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev tarafından karşılandı.

Burada çekilen aile fotoğrafında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özbekistan Cumhurbaşkanı Mirziyoyev’in yanı sıra İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, Pakistan geçici hükûmet Başbakanı Anvarul Hak Kakar, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kazakistan Başbakanı Alihan İsmailov, Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov, Tacikistan Cumhurbaşkanı İmamali Rahman ve Türkmenistan Cumhurbaşkanı Serdar Berdimuhamedov yer aldı.

Aile fotoğrafının çekilmesinin ardından liderler, açılış oturumuna geçti.

Fransa’da dünya liderlerinin 25 kişinin ölümüne tepkisini hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazze’de yaşananlara Müslüman dünyasının sesini yükseltmesi yönünde çağrı yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 16’ncı Zirvesi’nde konuşuyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, buradaki konuşmasında Gazze’de yaşanan saldırılara değindi.

Cumhurbaşkanı şu cümleleri kullandı;

Akan kanın durması noktasında sergileyeceğimiz duruş çok önemli. Filistin davamızın savunmasında birlikte sesimizin yükseltilmesi çok ama çok mühim.

“Fransa’da 25 kişi öldürüldü yürüyüş yaptılar, şu an sessizler”

Fransa’da 25 kişi öldürülmüştü dünya liderleri hep birlikte yürüyüş yaptılar şu an 11 bin çocuk kadın öldürüldü dünya sessiz başta amerika batı hep birlikte sessiz çocuk ve kadın bunları her gün izliyoruz.

Müslümanlar olarak bugün sesimizi yükseltmeyeceksek ne zaman yükselteceğiz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!