DOLAR 32,2862 0.02%
EURO 35,1165 0.04%
ALTIN 2.473,370,31
BITCOIN 2120571-0.11683%
Trabzon
13°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Destici;Dünümüz Temiz, Günümüz Temiz, Yarınımız Temiz Olacak

Destici;Dünümüz Temiz, Günümüz Temiz, Yarınımız Temiz Olacak

ABONE OL
29 Ocak 2023 19:06
Destici;Dünümüz Temiz, Günümüz Temiz, Yarınımız Temiz Olacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin kuruluşunun 30. yıl dönümü için düzenlenen etkinlikte konuştu.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, konuşmasının başında taraflarının cumhur ittifakı olduğunu söyledi ve ‘Bizim Büyük Birlik Partisi ve Alperenler olarak safımız da duruşumuz da çok net. Cumhur İttifakı ile ilgili görüşlerimiz de çok net. Safımız Cumhur İttifakı, cumhurbaşkanı adayımız da Recep Tayyip Erdoğan’dır.’ dedi.

Büyük Birlik Partisi, 29 Ocak 1993 günü kendini milliyetçi, maneviyatçı, sivil ve katılımcı kavramlarıyla ifade edilerek kuruldu. 30 yıldır ülkemize, milletimize ve inançlarımıza hizmeti esas aldığımız uzun ve meşakkatli bir yolculuğu sizlerle birlikte sizlerin desteğiyle birlikte milletimizin duasıyla birlikte sürdürüyoruz.

Büyük Birlik Partisi, Cumhuriyet tarihi boyunca parçalanması için içeriden ve dışarıdan en fazla gayret gösterildiği günlerde ülkemizin, milletimizin, varlığımızın ve birliğimizin her daim güvencesi ve umudu olmuştur.
Milletimiz içindeki etnik köken, inanç, mezhep farklılıklarının ülkemiz ve milletimiz için büyük bir zenginlik olduğunu, bizi ayrıştırmamasını, farlılıklarımızla birlikte güçlü olabileceğimizi bunun için de birlik ve beraberlik içinde olmamız gerektiğini ifade ettik. Bugün de aynı noktadayız. Bugün de çokluk içinde birlik diyoruz.

Bizi bölmek isteyenlere, bizi parçalamak isteyenlere bugüne kadar müsaade etmediğimiz gibi bundan sonra da müsaade etmeyeceğiz. Sizlerden ve milletimizden aldığımız güçle hakkı ve halkı esas tutarak yolumuza devam ettik bundan sonra da her zaman halkın ve hakkın yanında olmaya devam edeceğiz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!