DOLAR 32,2692 -0.05%
EURO 35,1143 -0.05%
ALTIN 2.467,570,07
BITCOIN 2105293-1.23842%
Trabzon
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

Doğmamış Çocuğa Don Biçilmez

Doğmamış Çocuğa Don Biçilmez

ABONE OL
20 Ağustos 2020 05:42
Doğmamış Çocuğa Don Biçilmez
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haberin Yıldızı-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Davutoğlu ile düzenlediği ortak basın toplantısında, “İsminiz Cumhurbaşkanlığı adaylığı için konuşuluyor, değerlendirmeniz nedir?” sorusuna değilim demedi  Süleyman Demirel’in efsane sözü olan, “Ortada seçim yok. Doğmamış çocuğa don biçmenin doğru olmadığını düşünüyorum” yanıtını verdi.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Gelecek Partisi’nin genel merkezini ziyaret etti. Akşener burada yaptığı açıklamada, “Evimizde gibi ağırlandık gerçekten çok teşekkür ediyorum. Biz muhalefet partileri olarak oy almak ve her seçmene ulaşmak için uğraşan siyasi organizasyonlarız ve birbirimizle rekabet ediyoruz. Türkiye ithilafların öne çıktığı bir anlayışla yönetiliyor. Elbette her seçmenin oyunu sayın Davutoğlu da ben de istiyoruz. Ama bunu kırmadan yapılabileceğini göstereceğiz.

Akşener, “Partiler arası iş birliği içinde rekabet anlayışının hayata geçirilmesinin Türkiye’ye nefes aldıracağına inanıyoruz. Davutoğlu’nun Biden’ın sözlerine karşı ‘ortak tutum’ teklifini olumlu gördük. Sayın Erdoğan’ın bu sözlere ne dediğini duymadım. Türkiye birikimi olan, mandacılığı kovalamış bir ülkedir. Değişimleri sandıkta millet yapar. Kararları millet verir. Kimsenin haddi ve hakkı değildir. Sayın Erdoğan’ın fikrini şiddetle merak etmekteyim.” değerlendirmesini yaptı.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!