AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler emekli ikramiyesi zammına ilişkin açıklamalarda bulundu. Güler açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
Emeklilerimize verilen ramazan ve kurban bayramı ikramiye tutarlarını bütçe dengeleri de dikkate alınarak 3 bin TL’lik tutarı 4 bin TL’ye çıkarıyoruz. Bu artışla beraber toplamda bütçe karşılığı 30 milyarın üstünde bir rakamı da bütçe dengelerini dikkate alarak Maliye ve Hazine Bakanlığımız, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımız ve Cumhurbaşkanı Yardımcımız Cevdet Bey’in başkanlığında Sayın Cumhurbaşkanımızın vermiş olduğu talimatlar doğrultusunda çalışmalar tamamlandı. Bu oran belirlenerek kanun teklifimize de yer verilmiş oldu. Bütçemize ve emeklimize hayırlı olsun.
POLİTİKA
Az öncePOLİTİKA
10 saat önceDÜNYA
11 saat önceGÜNDEM
12 saat öncePOLİTİKA
12 saat öncePOLİTİKA
12 saat önceBÖLGE
13 saat önceVeri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.