DOLAR 32,2133 -0.21%
EURO 35,0712 -0.08%
ALTIN 2.491,951,06
BITCOIN 21360940.27337%
Trabzon
16°

PARÇALI BULUTLU

20:24

AKŞAMA KALAN SÜRE

EN BÜYÜK TRANSFER TARAFTAR… AMA !

EN BÜYÜK TRANSFER TARAFTAR… AMA !

ABONE OL
27 Aralık 2022 00:23
EN BÜYÜK TRANSFER TARAFTAR… AMA !
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Süper ligde dünya kupası arasının bitmesiyle maçlar tekrar başlarken  tüm Türkiye açılış haftasındaki dev derbiye kilitlenmişti. 40 bin taraftarının desteğini arkasına alarak maça başlayan Bordo Mavililer geçen sezonki şampiyonluk maçlarını aratmayacak süper bir oyunla ezeli rakibi Fenerbahçeyi 2-0 gibi net bir skorla geçerken Fenerbahçe 90 dakikayı Trabzonspor kalesine tek isabetli şut atmadan tamamlamasıda Abdullah Avcının ayrı bir taktk dehası idi

Bordo Mavili takımın Teknik Patronu Abdullah Avcı maç sonrasında “Bizim transfere ihtiyacımız yok bizim Trabzonspor taraftarına ihtiyacımız var. Geçen sene nasıl her şeyi beraber yaptıysak, bugün nasıl Trabzonspor’a destek olmuşlarsa, bizim onlara çok ihtiyacımız var. Sevgi ve saygılarını bizden esirgemesinler. Önümüzde başardık, başarabileceğimiz daha 3 tane hedefe gidecek kupa var önümüzde. Sonuna kadar kovalamaya devam edeceğiz. Bir maç kazandık başka bir şey kazanmadık, kazanma alışkanlığı devam etmemiz lazım. Lig daha çok uzun, üst üste maçlar kazanmamız lazım tekrar oyuncularımı tebrik ediyorum, taraftara teşekkür ediyorum” derken Başkan Ahmet Ağaoğlu ise “Güzel bir galibiyet oldu. Her şeyin ötesinde taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Bugün aldığımız galibiyette onların payı çok büyük. Hiçbir şekilde maç öncesi yaratılmaya çalışan olumsuz algılara, tahriklere kapılmadan 90 dakika hatta 100 dakika boyunca takımımızı desteklediler. Seyirci özelinde konuşacak olursak geçen seneki 12. adamımız geri döndü” diyerek taraftar vurgusu yaptı

Tüm bu açıklamalara rağmen Bordo Mavili kurmayların ara transferde adını gizli tuttukları bir dünya yıldızına Bordo Mavili formayı giydirmek için çalışmalarını yürüttükleri bu konuda oyuncu ve menejeri ile görüşmelerin devam ettiği gelen bilgiler arasında.

Kulubün mali yapısınıda bozmamak için yönetimin Hocanın raporuna göre ara transferde 3 oyuncu ile yolların ayrılması kesinleşmiş gibi görünüyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!