DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22376201.07443%
Trabzon
25°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

13:16

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

FAİR PLAY İÇİNDE KAZANAN “BİZ” OLALIM

FAİR PLAY İÇİNDE KAZANAN “BİZ” OLALIM

ABONE OL
23 Mayıs 2024 09:58
FAİR PLAY İÇİNDE KAZANAN “BİZ” OLALIM
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Beşiktaş ile Trabzonspor arasında  oynanacak olan 62. Ziraat Türkiye Kupası Finali öncesinde Beşiktaş takım kaptanI Necip Uysal ve Trabzonspor takım kaptanıUğurcan Çakır, ortak basın toplantısı düzenledi.

Finalin oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda organize edilen basın toplantısında Kaptanlar Ziraat Türkiye Kupası’nın önemine dikkat çekip, müsabakanın fair-play içinde geçmesi dileğinde bulundu.

Necip Uysal: “Yarın bizim için sezonun en önemli maçı olacak”

62. Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanmanın bu sezon kendileri için çok önemli olduğunun altını çizen Beşiktaş Kaptanı Necip Uysal, “Yarın bizim için sezonun en önemli maçı olacak. Çok kötü bir sezon geçiriyoruz. Taraftarımızı çok üzdük. Elimizde bir kupa var. Bütün arkadaşlarımız bunun bilincinde. Bunu ne demek olduğunu konuştuk. İyi bir analiz yaptık. Bu kupayla taraftarımızı sevindirmek istiyoruz. Bu sezon kötü gidiyor ama taraftarın desteği her zaman vardı. Yarın da bu desteği bekliyoruz. Biz de elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Kazanırsam 9. kupam olacak. Kupa kazanmak çok güzel.” yorumunu yaptı.

Uğurcan Çakır: “Biz de kupayı kazanıp taraftarlarımız mutlu etmek istiyoruz”

Fair-play’in ön plana çıktığı bir maç olmasını dileyen Trabzonspor Kaptanı Uğurcan Çakır ise, “Yarın fair-play’in konuşulduğu bir maç olmasını istiyorum. Biz de kupayı kazanıp taraftarlarımız mutlu etmek istiyoruz. Bu sene özelinde kupa ve üçüncülük hedefimiz vardı. İki taraf da kupayı almak istiyor. Umarım kazanan biz oluruz.” değerlendirmesinde bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!