DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22341080.92403%
Trabzon
26°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

FENERBAHÇE KONGRE ÜYELERİ ALİ KOÇ’LA DEVAM DEDİ

FENERBAHÇE KONGRE ÜYELERİ ALİ KOÇ’LA DEVAM DEDİ

ABONE OL
10 Haziran 2024 06:41
FENERBAHÇE KONGRE ÜYELERİ ALİ KOÇ’LA DEVAM DEDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda gerçekleşen tarihi seçimde, yaklaşık 27 bin delegenin oy kullandığı bildirildi. Kulüp tarihinin en yüksek katılımlı seçimi olarak kayıtlara geçen bu oylamada, Ali Koç, 16.464 oy alarak yeniden Fenerbahçe Başkanı seçildi.

Ali Koç’un yönetim kurulu listesinde şu isimler yer alıyor:

Erol Bilecik, Burak Kızılhan, Sertaç Komsuoğlu, Acun Ilıcalı, Ahmet Ketenci, Alper Alpoğlu, Cenk Öztanık, Eren Dişli, Ergun Özen, Esin Güral Argat, Fethi Pekin, Hakan Safi, Hamdi Akın, Hulusi Belgü, Hüseyin Bozkurt, Kemal Danabaş, Mehmet Dereli, Nedim Keçeli, Özgür Özaktaç.

Seçimden sonra ilk kez açıklama yapan Yıldırım, “Sevgili Fenerbahçeliler, Fenerbahçe’ye yakışan bir kongre yaptık. Hepinize teşekkür ediyorum. Ben ve arkadaşlarım görevimizi yaptık. Ali Koç ve yanındaki arkadaşları inşallah Fenerbahçe’yi şampiyon yapar. Hepinizi seviyorum. Sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Biz de elimizden gelen desteği veririz.” dedi.

Aziz Yıldırım dan sonra kürsüye gelen Ali Koç şu ifadeleri kullandı:

”Ali Koç, biz bu dostluğu sıkı sıkıya sahipleneceğiz ve size verdiğimiz şampiyonluk yolundaki taahhütler için yeni bir sayfa açacağız. Bu yolda samimi bir şekilde düşünen herkese 10 adım atacağız. Bize oy verilsin veya verilmesin, bu kutsal renkler altında herkesi birleştireceğiz.

İlk ricam, sosyal medyada Fenerbahçeli sporcularımızı “çerez” haline getirmememiz. Bunun yerine, bizi “belden aşağı” vuranlar için tüm sosyal medya gücümüzü kullanacağız. Eminim Riva tarafından bu sonuçlardan memnun olmayan birileri vardır, ancak yine de Fenerbahçe’nin menfaatlerini her zaman ön planda tutacağız.

Asıl olan Fenerbahçe’dir, Fenerbahçelilerdir. Sesini yükseltenlere ve bize karşı güç gösterisi yapanlara karşı, bizi büyüten gök gürültüsü değil, yağmurlardır.

Yarın sabah ilk başlangıcımızı yapacağız. Şimdi, ben değil, biz Fenerbahçe için yaşayacağız. Fenerbahçe, iyi ki varsın.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!