DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22511981.35221%
Trabzon
25°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

13:16

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

FINDIK İÇİN BÜYÜK TOPLANTI !

FINDIK İÇİN BÜYÜK TOPLANTI !

ABONE OL
30 Mayıs 2024 07:56
FINDIK İÇİN BÜYÜK TOPLANTI !
0

BEĞENDİM

ABONE OL

TBMM’de fındık üreten illerin milletvekilleri fındık çalışma grubu toplantısında bir araya geldi.Toplantıya Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Kastamonu, Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon ve Artvin illerinin milletvekilleri katıldı.

Ülkemizin önemli tarım ürünü olan ve binlerce kişinin geçim kaynağı olan fındık için yapılacak çalışmaları üreticilerde merakla bekliyor.

Fındık Çalışma Grubunun toplantısında öncelikli  olarak fındıkta arz ve istikrarın sağlanabilmesi hedefi başta olmak üzere, fındığın üretimdeki durumu, verimliliği arttırma çalışmaları, zararlılarla mücadele politikaları, depolama sürecindeki olumsuzlukların giderilmesi gibi  konularının ele alındığı alan bazlı destek ödemesinin rakamında iyileştirme yapılması gibi konuların görüşüldüğü gelen bilgiler arasında

Komisyonda yen sezon fiyatıyla ilgili bir görüşme yapılıp yapılmadığı bilgisi ise alınamadı

Toplantıya katılan Ak Parti Düzce Miletvekili Milletvekili Ercan Öztürk toplantı ile ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda  “Bölgemizin geçim kaynaklarından olan fındıkla ilgili politikalarımızı masaya yatırdık, üretim ve ihracat süreci ile vatandaşlarımızın beklentilerini değerlendirdik. Bugüne kadar olduğu gibi fındık üreticilerimizi memnun edecek çalışmaları hayata geçirmenin gayretinde olacağız” ifadelerinde bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!