DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21625030.25962%
Trabzon
16°

PARÇALI BULUTLU

20:26

AKŞAMA KALAN SÜRE

FIRTINA BÜYÜYOR TARAFTAR GÜLÜYOR

FIRTINA BÜYÜYOR TARAFTAR GÜLÜYOR

ABONE OL
28 Ocak 2022 19:46
FIRTINA BÜYÜYOR TARAFTAR GÜLÜYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzonspor şampiyonluk yolunda ligin zirvesinde yeralırken Transferdede liderliği kimseye bırakmadı.Nokta transferlerle takımı atağa kaldıran yönetim şimdide geleceğe yatırım yapıyor .

Enis Destan, Batuhan Kör, Kerem Şen ve Taha Altıkardeş 4 gelecek vaad eden futbolcuyla sözleşme imzalayan Bordo Mavili yönetim hedefindeki Aral Şimşir ve alt yapısındaki Ahmetcanla beraber 6 pırıl pırıl gençle gelecek yılların takımını da oluşturuyor

Başkan Ağaoğlu imza töreninde yaptığı konuşmada “Bugünden itibaren çok önemli bir ailenin parçası oldunuz. Bundan sonrası sizin çalışmalarınızı, kariyerinizi, geleceğinizi belirleyip sizi bir noktaya kadar taşır ama onun ötesine gitmeniz mümkün olmayabilir. Her zaman çok çalışmalı, üzerine koya koya gitmelisiniz. Takımımız da bu doğrultuda sizlere yardımcı olacak önder olacak, destek olacak yerli ve yabancı çok tecrübeli ağabeyleriniz var. Kariyeriniz boyunca asla ‘ben oldum’ demeyin. Bu kelimeyi asla telaffuz etmeyin. Ne kadar iyi olursanız olun ‘daha çok çalışacağım, çok daha iyi olacağım’ demelisiniz. Felsefenizin bu olması lazım. Mustafa Kemal Atatürk’ün de söylediği gibi, sporcunun zeki, çevik ama hepsinden önemlisi ahlaklısı. Sporcu ahlakı her şeyin önünde. Çok iyi oyuncu olabilirsiniz, dünya yıldızı olabilirsiniz, uzay yıldızı da olabilirsiniz ama iyi bir ahlaka sahip olmadığınız sürece bu pek fazla bir anlam ifade etmez. Spor etik ve ahlakına en fazla değer ve önem veren bir kulüptesiniz. Saha içinde, antrenmanda, saha dışında, özel hayatınız sizden sonra gelecek ve sizi takip edecek oyunculara da örnek birer davranış olmak zorunda. Trabzonspor ilginç bir camiadır ve diğer kulüplerden ayıran birtakım temel özellikler vardır. Bunlardan en önemlisi Trabzonspor taraftarı ve camiası Trabzonspor’un oyuncularını kendi öz evlatlarında ayırt etmezler. Kendi çocuklarımıza, yeğenlerimize, torunlarımıza gösterdiğimiz sevgi ve hassasiyet neyse Trabzonspor’un futbolcularına da aynı sevgiyi, aynı duygularla aynı hassasiyeti göstererek onları bağrımıza basarız. Bunun sizler üzerinde yarattığı sorumluluk aynı zamanda bu camiaya hizmet ederken göstermiş olduğunuz dikkat ve hassasiyet bunların bütünleşmesine ve kaynaşmasına sebep olacaktır. O doğrultuda şahsen kulüp başkanı olarak bundan en ufak endişem yok. Bu sorumluluğun bilinciyle hareket edeceğinizden hiçbir endişem yok. Hepinize, takımımıza, camiamıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!