DOLAR 32,2862 0.02%
EURO 35,1165 0.04%
ALTIN 2.473,370,31
BITCOIN 2120571-0.11683%
Trabzon
13°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

İletişim Başkanı Altun’dan ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sağlık Durumuna İlişkin Açıklama
  • Haberin Yildizi
  • Gündem
  • İletişim Başkanı Altun’dan ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sağlık Durumuna İlişkin Açıklama

İletişim Başkanı Altun’dan ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sağlık Durumuna İlişkin Açıklama

ABONE OL
27 Nisan 2023 10:14
İletişim Başkanı Altun’dan ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sağlık Durumuna İlişkin Açıklama
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlığı hakkında ortaya atılan “mesnetsiz iddiaları” kesin olarak reddederek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yarın yapılacak nükleer santral açılışına video konferans marifetiyle katılacağını bildirdi.

İletişim Başkanı Altun, sosyal medya hesabından, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sağlığına ilişkin bazı hesaplarda yer alan iddiaların ekran görüntülerini paylaşarak “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlığı hakkında ortaya atılan bu mesnetsiz iddiaları kesin olarak reddediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yarın yapılacak nükleer santral açılışına video konferans marifetiyle katılacağını bildiren İletişim Başkanı Altun, mesajında şunları kaydetti:

“Ne kadar dezenformasyon yaparlarsa yapsınlar Türk milletinin liderinin yanında olduğu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti’nin 14 Mayıs seçimlerinden zaferle ayrılacağı gerçeğini değiştiremeyecekler.”

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sağlık durumuna ilişkin yaptığı açıklamada  “Cumhurbaşkanımızın sağlık durumu çok iyi. Biz sürekli iletişim hâlindeyiz. Hafif bir üşütme geçirdi.” dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) Hattı’nın Sivas’taki açılış töreninin ardından trenle Ankara’ya dönüşünde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

“Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sağlık durumunun” sorulduğu Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sivas’taki programa katılmayı çok arzu ettiğini ancak biraz dinlenmesi gerektiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yarın programlarına devam edeceğini belirten Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, “Cumhurbaşkanımızın sağlık durumu çok iyi. Biz sürekli iletişim hâlindeyiz. Programlarda revize her zaman olabilir.

Cumhurbaşkanımız çalışmalarına devam edecek. Çok yoğun programları vardı. Kendisi de ifade etti, hafif bir üşütme geçirdi.” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!