DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22358322.38237%
Trabzon
26°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

İMAMOĞLUNUN KARŞISINA KİM ÇIKACAK ?

İMAMOĞLUNUN KARŞISINA KİM ÇIKACAK ?

ABONE OL
20 Ağustos 2023 22:14
İMAMOĞLUNUN KARŞISINA KİM ÇIKACAK ?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yerel seçimler öncesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi için İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun bir kez daha belediye başkanlığına aday olacağının sinyalini vermesi sonrası gözler AK Parti’nin adayına çevrildi.

Kulislerde Süleyman Soylu ,Adil Karaismailoğlu gibi Trabzonlu vekillerin ismi öne çıkarken Parti içerisinde farklı isimlerde zikredilmeye başlandı bu isimler arasında öne çıkanlar ise Murat Kurum, Fahrettin Koca, Şadi Yazıcı, Tevfik Göksu ve Hilmi Türkmen

Seçim sonrasında CHP’de değişim tartışmalarını başlatan ve öncülüğünü yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu açıkladığı yol haritasıyla tercihini İstanbul’dan yana kullandı ve bir kez daha belediye başkanlığına aday olacağının sinyalini verdi. CHP’de İmamoğlu’nun İstanbul adaylığına kesin gözle bakılırken AK Parti’nin adayının kim olacağı ise herkes tarafından merak ediliyor. Kulislerde bazı isimler ön plana çıkarken parti içerisinde de iki farklı görüşün hakim olduğu öğrenildi.

ERDOĞAN BİR GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRECEK
AK Parti’ye yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın vitrine çıkan bu isimlerle önümüzdeki günlerde bir görüşme gerçekleştirebilir. Yapılacak görüşmede bu isimlere öncelikle böyle bir göreve talip olup olmak istemedikleri sorulacak. Adaylık için yeşil ışıl yakanlardan İstanbul’un temel sorunlarını kapsayan kapsamlı bir rapor hazırlamasını isteyeceği konuşuluyor.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!