DOLAR 32,2623 -0.05%
EURO 35,0856 -0.03%
ALTIN 2.469,160,14
BITCOIN 21171920.06168%
Trabzon
13°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

KILIÇDAROĞLU “SABAH ZAM, ÖĞLEN ZAM, AKŞAM ZAM”

KILIÇDAROĞLU “SABAH ZAM, ÖĞLEN ZAM, AKŞAM ZAM”

ABONE OL
6 Ağustos 2023 06:52
KILIÇDAROĞLU “SABAH ZAM, ÖĞLEN ZAM, AKŞAM ZAM”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mayıs seçimlerinin ardından tekrar sahaya inen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Erzincan’da vatandaşlara seslendi. Cebinden 200 TL’lik banknot çıkaran ve paranın değerinin kalmadığını ifade eden Kılıçdaroğlu, “Ocak’tan sonra belediye başkanları seçim süreci gelecek, asıl zammı seçimden sonra göreceksiniz. Asıl mağduriyeti o zaman göreceksiniz. Vatandaşın ümüğünü nasıl sıktıklarını o zaman göreceksiniz” dedi.

Erzincan’dan vatandaşlara seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, -“Ne diyorlar? ‘Emekliye zammı yılsonunda vereceğiz’. Yani ‘Ocak ayında vereceğiz’ diyorlar. Ne demektir, ‘Ocak ayında vereceğiz’? ‘Asıl zammı Ocak’tan sonra yapacağız, şimdi durumu idare ediyoruz, parça parça zam yapıyoruz. Ama Ocak’tan sonra göreceksiniz yağmur gibi zamlar gelecek’ deniyor. Ocak’tan sonra, yani belediye başkanları seçimi süreci gelecek, belediye başkanları seçiminden sonra asıl zammı o zaman göreceksiniz. Asıl mağduriyeti o zaman göreceksiniz. Vatandaşın ümüğünü nasıl sıktıklarını o zaman göreceksiniz.”

Kılıçdaroğlu şunları söyledi: “Esnaf sattığı ürünün yerine yenisini almak istediğinde parası yetmiyor. Sabah zam, öğlen zam, akşam zam. Nereye gidecek bu işin sonu. Esnaf kardeşim yeri geldiğinde sigorta primini dahi ödeyemiyor. Sigorta primini ödeyemediği için de bu sefer sağlık hizmetlerinden yararlanamıyor. Çiftçiye nasıl Ziraat Bankası’nın ucuz kredi vermesi gerekiyorsa Halk Bankası’nın da esnafa ucuz kredi vermesi gerekiyor. Ama önünü kesiyorlar, size gelince krediyi vermiyorlar ama ağalara paşalara gelince dünyanın kredisini üstelik çok düşük faizlerle veriyorlar. Bunların hepsini ben hafızamın bir köşesine yazdım, sizler de hafızanızın bir köşesine yazın.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!