DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21635760.62899%
Trabzon
15°

PARÇALI BULUTLU

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

KİMLER GİDECEK KİMLER KALACAK ?

KİMLER GİDECEK KİMLER KALACAK ?

ABONE OL
15 Mayıs 2022 19:46
KİMLER GİDECEK KİMLER KALACAK ?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şampiyonluğu doyasıya kutlayan Bordo Mavililerde son olarak altay maçı için geldiği istanbulda 75 bin taraftarı ile şov yaptı kaynaştı,Trabzondaki kupa töreninde resmen karnaval havası estiren Bordo Mavililerde şimdiden herkes gelecek sene takımda kimların kalacağı kimlerin gideceğini konuşmaya başladılar

Vitor Hugonun kalacağı kesin Genç Ahmetcan için ise Avrupadan kulube teklif geldiği söyleniyor kiralık olarak alınan Denswilin ise kulubüylede sözleşmesi 30 haziranda bitiyor anlaşma için oyuncu ile görüşmelere ligin bitmesinin beklendiği söyleniyor Teknik Patron Denswilin takımda kalmasını istediği  biliniyor, Hüseyin Türkmen içinse iyi bir teklif gelmemesi halinde takımda kalacağı söyleniyor.

Önümüzdeki sezon şampiyonlar liginde yeralacak Bordo Mavililerde hedefi gruplardan çıkmak olarak öncelikle belirleyen Trabzonspor bunun içinde transfer planlamasını yapıyor.

Bu sezon defansta yaşanan sıkıntılar ve ard arda gelen sakatlıklar Abdullah Hocanın elini zayıflatsada bir şekilde alternatif oyuncularla bu sorunun üstesinden gelinmesi gelecek sezon için öncelikli transfer bölgesinin defans hattı olacağı bu konuda öncelikli yerli olmak üzere bazı isimlerle  görüşme sağlanmaya çalışılıyor

Bu konuda 1 numaraya Kaan Ayhan yazılsada Kaan Ayhanın şu aşamada Türkiye ye dönmesi mümkün görünmüyor daha önceki transfer dönemlerinde de adı sıkça öne çıkan Kaan Ayhanın kulubü oyuncuyu yüksek bir bonservis bedeli istediği biliniyor .

Defans hattı için diğer öne çıkan isimler ise Ömer Toprak,Okay Yokuşlu ve Merih Demiral  Merih Demiralin kulubü Juventusla 2024 e kadar sözleşmesi bulunurken kadroda yer alamayan Merih bu sezonu Atalanta da geçirdi kiralık olarak gittiği Atalanta da bu sezon 36 maçın 26 sında görev alan Merih Demiral önümüzdeki yıl şampiyonlar liginde oynacak Trabzonspor için biçilmiş kaftan

Juventus Teknik Patronu Massimiliano Allegri’nin gelecek sezon planlamasında düşünmediği Merih Demiral için Trabzonspor yönetiminin nabız yoklayacağı söyleniyor.

Bu sezon sakatlığı sebebiyle sezonu kapatan ve sözleşmesi karşılıklı olarak anlaşılan ve fes edilen Edgar ise şampiyonluk kutlamaları için geldiği Trabzonda yöneticilerle tekrar görüşme yapacağıda gelen bilgiler arasında .

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!