DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22341080.92403%
Trabzon
26°

HAFİF YAĞMUR

SABAHA KALAN SÜRE

Meral Akşener ; İYİ Parti, Siyasetin Ahlaksız Tekliflerini Elinin Tersi ile İtenlerin Partisidir
  • Haberin Yildizi
  • Gündem
  • Meral Akşener ; İYİ Parti, Siyasetin Ahlaksız Tekliflerini Elinin Tersi ile İtenlerin Partisidir

Meral Akşener ; İYİ Parti, Siyasetin Ahlaksız Tekliflerini Elinin Tersi ile İtenlerin Partisidir

ABONE OL
30 Kasım 2023 15:53
Meral Akşener ; İYİ Parti, Siyasetin Ahlaksız Tekliflerini Elinin Tersi ile İtenlerin Partisidir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Meclis Grup Toplantısı’ndaki konuşmasında yerel seçimler için “İYİ Parti olarak, Türkiye’yi yepyeni bir belediyecilikle tanıştıracağız. Vasata mahkûm edilmiş Türk milletini, İYİ belediyecilikle tanıştıracağız. Ranta, yolsuzluğa kurban edilmiş şehirlerimiz; sevgiyle, ahlakla, liyakatle; yani hak ettikleri gibi nasıl yönetilir cümle aleme göstereceğiz.” dedi 

İYİ Parti olarak yöneteceğimiz belediyelerde vatandaşlarımızla buluşturacağımız “Toplumsal Etkinleştirme” programları ile depreme karşı bilinç, hazırlık ve mücadele kabiliyetini artıracağımızı söyleyen Genel Başkan Meral Akşener; “İYİ Belediyecilik anlayışıyla yönettiğimiz şehirlerde, elbette kentsel dönüşüm anlayışı da değişecek. Doğal afet riskinin yüksek olduğu illerimizde yaşanabilecek tüm yıkım ve kayıpları en aza indirecek bir kentsel dönüşümü; rant değil, çevre ve insan odaklı; kent kimliğini koruyan, doğaya ve tarihe saygılı bir anlayışla gerçekleştireceğiz. Araç muayene sisteminin bir benzerini binalarımız için de oluşturacağız. Bu sayede binaların depreme dayanıklılığını denetlediğimiz gibi kolon kesimlerinin de önüne geçmiş olacağız. Devraldığımız tüm şehirlerimizde azami bina yaşı belirleyerek bu yaşın üzerindeki binaları zorunlu kentsel dönüşüme tabi tutacağız. Sanayi tesisleri ve organize sanayi bölgelerinin de deprem riski düşük olan bölgelere, taşınmasını sağlayacağız. Kentsel dönüşümün en önemli konusu olan finans sorununun çözülmesi, inşaat maliyetlerinin de düşürülmesi için özel bir çalışma yürüteceğiz.  Yerleşik, köklü semtlerde mahalle ve komşuluk ilişkilerini koruyan mahiyette semte özel kentsel dönüşüm projeleri geliştireceğiz. Kentsel dönüşümün kent içi göçe ve yabancılaşmaya neden olmasına izin vermeyeceğiz. Konut üretiminde de yatay ve az katlı yapılaşmanın yaygınlaşmasına, kent dokusunun ve milli mimarînin gelişmesine öncülük edeceğiz.” dedi.

Partisinin  belediye başkan adaylarına seslenerek konuşmasına devam eden Genel Başkan Akşener ; “İYİ Parti olarak, Türkiye’yi yepyeni bir belediyecilikle tanıştıracağız. Vasata mahkûm edilmiş Türk milletini, İYİ belediyecilikle tanıştıracağız. Ranta, yolsuzluğa kurban edilmiş şehirlerimiz; sevgiyle, ahlakla, liyakatle; yani hak ettikleri gibi nasıl yönetilir cümle aleme göstereceğiz. İki yumruk arasına sıkıştırılıp, yok sayılan milletimizi bu cendereden çekip çıkaracağız! Buradan tüm belediye başkan adaylarımıza sesleniyorum; öncelikle hepiniz İYİ belediyecilik vizyonumuzla işinizi en iyi şekilde yapacaksınız. Kimsenin baskısına boyun eğmeyeceksiniz. Ranta, yolsuzluğa prim vermeyeceksiniz. İşe alım yaparken liyakat dışında hiçbir kritere bakmayacaksınız. Çünkü sizler, kazandığınız belediyeleri İYİ Parti’nin emrine sokmak için aday değilsiniz. Tam tersine, sizler; siyasi partilerin arka bahçesine dönmüş belediyeleri özgürleştirecek ve yeniden milletin emrine sokacaksınız. Yolsuzluğun kanıksatıldığı insanlarımıza ahlaklı olmanın faziletini ve bereketini göstereceksiniz. Durmadan, dinlenmeden çalışacak; her biriniz kazandığınız il ve ilçelerin efsane başkanları olacaksınız!  Şunu hiçbir zaman unutmayın; İYİ Parti, siyasetin ahlaksız tekliflerini elinin tersi ile itenlerin partisidir! İYİ Parti, illetin selameti için her türlü baskıya göğüs gerenlerin partisidir! İYİ Parti, memleketine hizmet için çetin yolları yürüyenlerin partisidir! Sizler de bu kutlu hareketin uç beyleri olarak İYİ Parti’nin neler başarabileceğini tüm Türkiye’ye göstereceksiniz!” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!