DOLAR 32,2806 0.01%
EURO 35,0387 -0.15%
ALTIN 2.472,720,28
BITCOIN 21410960.05523%
Trabzon
14°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk “Fındığın Fiyatı Güzel”

MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk “Fındığın Fiyatı Güzel”

ABONE OL
15 Haziran 2023 13:27
MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk “Fındığın Fiyatı Güzel”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, yeni sezonda oluşacak fındık fiyatı konusunda açıklamalarda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, 2023 fındık sezonu için fiyat konusunda değerlendirmelerde bulundu ve Toprak Mahsulleri Ofisi’nin (TMO) 68 TL’den fındık satış kararıyla ilgili memnuniyetini dile getirdi. Milletvekili Şanlıtürk, yeni sezonun da TMO’ya olan güvenlerinin tam olduğunu vurgulayarak, üreticilerin lehine bir fiyat beklentisi içinde olduklarını belirtti.

Milletvekili Şanlıtürk, yaptığı açıklamada, “Cumhur İttifakı olarak her zaman fındık üreticisinin yanında olduk. Toprak Mahsulleri Ofisi’nin açıklayacağı satış fiyatının üreticilerin yanında olacağına tam olarak inanıyoruz. MHP Ordu Milletvekili olarak fındık üreticilerinin haklarını her platformda savunmaya devam edeceğiz. Açıklanacak satış fiyatının üreticilerimizin lehine olacağına güvenimiz tamdır” dedi.

TMO’nun fındık satış kararını da değerlendiren Milletvekili Şanlıtürk, “Toprak Mahsulleri Ofisi, 23.000 ton levent kalite fındığı 68 TL’den satış kararı almıştır. Bu kararın hayırlı olmasını diliyorum. Bu güzel bir fiyat. Bu fiyatla birlikte, gelecek sezon için fındık fiyatının alt limiti belirlenmiş olur düşüncesindeyim. Üreticilerimiz, bizlere telefonla ulaşarak memnuniyetlerini ifade etmektedirler. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal ve çalışma ekibine teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!