DOLAR 32,2750 -0.04%
EURO 35,1008 -0.07%
ALTIN 2.464,70-0,05
BITCOIN 2115379-0.13939%
Trabzon
13°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

SKANDAL…

SKANDAL…

ABONE OL
18 Nisan 2021 08:18
SKANDAL…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bordo Mavililer Süper Lig’in 35’inci haftasında kendi sahasında karşılaştığı  Atakaş Hatayspor ile 1-1 berabere kaldı.

Hakemin 90+2 de Boupendza’nın kendini ceza sahası içerisinde yere atmasına penaltı veren Zorbay Küçük temas olmamasına rağmen var hakemi alper ulusoyda kendisine eşlik etmesiyle skandal bir karara imza attılar

Penaltı atışının ilkinde Diouf  atışı gole çeviremezken temasın olmadığını gördüğü halde vara çağırmayan alper ulusoy bu kez orta hakem zorbay küçük ü penaltı atışında ihlalden dolayı vara çağırınca hakem atışı tekrarlattı ve bu kez topun başına gelen Boupendza 2.kez kullanılan atışta topu galeye gönderince maçta 1-1 sonuçlanmış oldu. Bu sonuçla Trabzonspor ligde galibiyet özlemini 4, Hatayspor ise 3 maça çıkardı.

Trabzonspor’da 14 hafta sahalara dönen Abdülkadir Ömür, 89. dakikada Jorge Djaniny’nin yerine oyuna girdi.

8’inci dakikada ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktadan kazanılan serbest vuruşta Aabid’in penaltı noktası üzerine ortasına iyi yükselen Diouf’un kafa vuruşunda Uğurcan köşede yatarak meşin yuvarlağı kontrol etti.

22’nci dakikada Djaniny orta sahadan aldığı topla rakiplerinden sıyrıldıktan sonra ceza sahasına girip sol çaprazdan mükemmel vuruşunu yaptı, meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-0.

45+1’inci dakikada Aabid’in sol kanattan penaltı noktası üzerine ortasına iyi yükselen Diouf’un kafa vuruşunda meşin yuvarlak az farkla yandan auta gitti.

78’inci dakikada Yusuf orta sahadan aldığı topla rakiplerinden sıyrılıp sağ taraftan ceza sahasına girdi, kaleci ile karşı karşıya pozisyonda vuruşunu yaptı ancak Munir son anda ayağıyla meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.

90+2’nci dakikada Boupendza ceza sahası içerisinde kendisini yere attı ve hakem Zorbay Küçük penaltı noktasını gösterdi.

90+4’üncü dakikada Diouf penaltıyı kullanırken, Uğurcan ayağıyla son anda topu çıkarmayı başardı ancak yapılan VAR incelemesi sonrası Kanil Ahmet’in vuruştan önce ceza sahasına girdiği gerekçesiyle penaltı tekrarlandı.

90+6’ncı dakikada bu kez topun başına Boupendza geçti ve meşin yuvarlak Uğurcan’ın solundan ağlarla buluştu: 1-1.

Karşılaşma 1-1 eşitlikle sonuçlandı.

Süper Lig’de çarşamba günü Trabzonspor, Galatasaray’a konuk olacak. Hatayspor, Antalyaspor’u ağırlayacak

 

 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!