DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21572591.05891%
Trabzon
16°

PARÇALI AZ BULUTLU

20:25

AKŞAMA KALAN SÜRE

TARAFTAR SABIRSIZLANIYOR…

TARAFTAR SABIRSIZLANIYOR…

ABONE OL
7 Ağustos 2022 15:51
TARAFTAR SABIRSIZLANIYOR…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzonsporda transferde yaşanan bekleyiş taraftarıda sabırsızlandırmaya başladı…Birçok ismin yazılıp çizildiği Bordo Mavililerde imza aşamasına bir türlü gelinmemesi süper ligde rakipleri Galatasaray,Fenerbahçe ve Beşiktaşın ard arda attırdıkları imzalar la kadrolarını güçlendirmeleri ise endişeyle izleniyor.

Son olarak Trabzonsporun da görüşme halinde olduğu hatta Marek in de bu transfer için aracı olacağı yazılan Mertens’inde Galatasaray için Türkiye ye gelmesi merakla izleniyor.

Orta sahada Marek Hamşik’in sakatlanması ve en az 1 ay sahalardan uzak kalacak olması stoperde devam eden arayışlar ve santrafor mevkinde Kuzeyin Yıldızının yanına iş bitirici bir oyuncunun alınması şart gibi gözükürken Kale için Uğurcanının alternatifinin olmaması taraftarı da endişelendiriyor

Şampiyonlar ligi için UEFA ya 11 ağustosta liste verileceği öğrenilirken transferlerin de bu süreye kadar yapılması gerekiyor Ön eleme turunda rakip Kopenhagın eleyip gruplara kalmak isteyen Bordo Mavililer oynanacak maçlarda bir aksilik yaşanmaması için transferlerin bir an önce yapılması olası bir elenme durumda ise milyonlarca avroluk bir gelirden de olunacağı bilincindeler

Sağ stoper için Edgar ın beklenilebileceği ama orta sahada mutlaka oyun kurucu oyunu yönlendirecek bir oyuncu alınmasının şart olduğu otoritelerce söyleniyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!