DOLAR 32,2750 -0.04%
EURO 35,1008 -0.07%
ALTIN 2.466,230,02
BITCOIN 2111697-0.22607%
Trabzon
13°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

TRANSFERDE KAPILAR BİR BİR KAPANDI…

TRANSFERDE KAPILAR BİR BİR KAPANDI…

ABONE OL
24 Ocak 2023 12:12
TRANSFERDE KAPILAR BİR BİR KAPANDI…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son Şampiyon Trabzonsporda transfer çalışmaları devam ederken transferi düşünülen iki isim için  kuluplerinden ard arda yapılan açıklamalarla bu transferler için görüşmeler başlamadan bitmiş gibi gözüküyor.

Yerli rotasyonu için düşünülen Kayserisporlu Onur Bulut için Kayserispor Başkanı Ali Çamlı,  Onur Bulut’un  hiçbir takıma gitmeyeceğini söyledi.

Başkan Ali Çamlı yaptığı açıklamada; “Herkes konuşuyor bir tek biz bir şey bilmiyoruz. Herhalde bilmesi gereken kulüp başkanı olarak benim ama Onur Bulut konusunda bir ben bilgi sahibi değilim. Onur benim futbolcum. Sezon sonuna kadar da özellikle kalmasını istiyorum. Benim takımımın Onur’a ihtiyacı var. Biz ligden düşmeye oynayan bir takım değiliz. Yukarıları hedeflediğimiz için inşallah takımı muhafaza edip, hiç kimseyi gönderme gibi bir niyetimiz yok. Biz büyük bir camiayız. Bu şehir çok güçlü. Her zorluğu aşabilecek bir şehiriz. Ancak elinizde 2 tane futbolcu göz doldurur duruma geldiği zaman hemen oraya gidiyor, buraya gidiyor muhabbeti oluyor. Onur hiçbir yere gitmiyor.” dedi

Transferi konuşulan bir diğer isim ise A.Konyasporun oyuncusu Amir Hadziahmetovic ti İstanbul kulüplerinin de oyuncuyla ilgilendiği biliniyordu sezon başındada Trabzonsporun istediği ama transferi gerçekleşmeyen oyuncu için ara transferde tekrar girişimde bulunması beklenen oyuncu içinde Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen “Amir ile alakalı gelen tekliflerin hepsini reddettik.” dedi ve oyuncunun transferi için kapıları kapattı

Başkan Fatih Özgökçen, bir basın mensubunun Hadziahmetovic’e gelen tekliflerle ilgili sorusuna şöyle cevap verdi: “Amir ile alakalı bu transfer döneminde kulübümüze resmi teklifler geldi. Bunların bir kısmı yurt dışından, bir kısmı da Süper Lig takımlarından. Amir’in yetiştirilmesiyle alakalı Konyaspor’un 7 senelik bir emeği var.””Amir’i, Konyaspor’un menfaatleri dışında hiçbir kulübe satmayız. Gelen tekliflerin hepsini reddettik. Amir için şu anda belirlediğimiz bedelde bir teklif bulunmadığından transferi şu anda söz konusu değil.” diyerek şu an için bu transfer içinde kapılar kapanmış oldu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!