DOLAR 32,2623 -0.05%
EURO 35,0856 -0.03%
ALTIN 2.469,160,14
BITCOIN 21171920.06168%
Trabzon
13°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

VARMISIN YOKMUSUN …

VARMISIN YOKMUSUN …

ABONE OL
21 Mayıs 2021 12:10
VARMISIN YOKMUSUN …
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alman futbol ligi takımlarından RB Leipzig, geçen sezon Trabzonsporda gol kralı olan Alexander Sörloth ile sezon bitiminde sözleşme imzalamıştı.

RB Leipzing yeni sezon için teknik direktörü Nagelsmann’la da anlaşma yenilemeyip   Avusturya Ligi takımlarından RB Salzburg Teknik Direktörü Jesse Marsch, ile yeni sezonda anlaşıp takımın başına getireceğini açıklayınca tüm gözler yeni hocanın Alexander Sörloth ile ilgili kararını beklemeye başladı.

Trabzonspor teknik patronu da gazetecilerle buluşmasında bir soru üzerine Alexander Sörloth için “kim takımında istemez “demesi fitili ateşledi

Başkan Ahmet Ağaoğlu da yaptığı açıklamada RB Leipzing kulübü başkanına bu sene  Sörloth’tan yeterince faydalanamadınız değeri düştü verin bize yıldızı parlatalım tekrar demesi taraftarında heyacanını tavan yaptı

Taraftar grupları intenette geri dön kampanyaları yapması ve Alexander Sörloth a Trabzonspor seni bekliyor mesajları atması bir anda  Trabzonda konuşulan en önemli konu haine gelmesine yolaçtı .

Gelinen noktada top Başkan Ağaoğlu ile Alexander Sörloth arasında ,gelecek sezon şampiyon olmak için kadro yapılanmasını hazırlayan yönetim santrafor konusunda son kararı vermek için Alexander Sörloth’un kararını bekliyor

Başkan Ağaoğlunun yakın çevresine Son karar Sörlot’un Trabzonsporun kapıları ona ardına kadar açık Gelsin şampiyon kadroda yerini alsın dediği öğrenildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!