DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 2156385-0.20668%
Trabzon
15°

PARÇALI AZ BULUTLU

SABAHA KALAN SÜRE

VİSCA’NIN YERİ DÜNYA YILDIZIYLA DOLACAK

VİSCA’NIN YERİ DÜNYA YILDIZIYLA DOLACAK

ABONE OL
6 Ocak 2023 19:13
VİSCA’NIN YERİ DÜNYA YILDIZIYLA DOLACAK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bordo Mavili takım ara transferde mali konulardan dolayı transfer için gidecek oyunculara göre planlama yapmak isterken F.Karagümrük maçında yaşadığı talihsiz sakatlık sebeiyle formasından uzak kalacak olan Edin Visca nın yerini doldurmak için arayışa girdi.

3 kulvarda yarışan Bordo Mavililerde geçtiğimiz günlerde Futbol A Takım doktoru Halil Polat,  Edin Vişça’nın sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamada  “Takımımızın deplasmanda oynadığı VavaCars Fatih Karagümrük maçı sırasında sakatlanarak oyundan çıkan oyuncumuz Edin Visca’nın yapılan muayene ve görüntülemesi sonucunda sol omuz köprücük kemiğinde kırık (klavikula kemiği) tespit edilmiş olup ilk müdahalesi yapılmıştır. Oyuncumuz bugün Acıbadem Maslak Hastanesi’nde Prof. Dr. Mehmet Erdil tarafından gerçekleştirilen ve bizim de eşlik ettiğimiz başarılı bir ameliyat geçirmiştir. Futbolcumuzun genel durumu iyi olup rehabilitasyon sürecine de en kısa sürede başlanılması planlanmaktadır. Oyuncumuzun tedavi süreciyle ilgili ilerleyen günlerde bilgilendirme yapılacaktır” dedi.

Gelen bilgilere göre Viscanın uzun sürecek sakatlığı ve sonrasında toparlanma süresi boyunca faydalanamayacak olmasından dolayı Yaşanan bu gelişme sonrasında bordo mavililer ara transfer döneminde bu bölgeyi doldurmak için kolları sıvadı.

Fanatik gazetesinin haberine göre Fırtına’nın gündemine ise dünyaca ünlü yıldız isim geldi. Süper Lig’de forma giyen önemli yıldızların Türkiye gelmesini sağlayan menajer Ahmet Bulut’un Trabzonspor’a dünya yıldızı Xherdan Shaqiri’yi önerdiği ortaya çıktı. Ünlü menajerin, Mordo-Mavili yöneticilere, “Shaqiri, MLS’te mutlu değil. Yeniden Avrupa’ya dönmek istiyor. Bulut’un yönetime, “Şu anda çok formda. Onu kadronuzda düşünürseniz konuşup ikna edebilirim” dediği öğrenildi.

31 yaşında olan İsviçreli kanat oyuncusu ABD’de Chicago formasını giyiyor. Katar’da yapılan Dünya Kupası’nda İsviçre Milli Takımı ile başarılı bir performans sergileyen Xherdan Shaqiri, Trabzonspor’un daha önce de gündemine gelmişti. Sağ kanat, sol kanat ve forvet olarak görev yapabiliyor

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!