DOLAR 32,4137 -0.04%
EURO 34,8168 -0.14%
ALTIN 2.427,49-0,30
BITCOIN 20610581.21995%
Trabzon
16°

PARÇALI BULUTLU

13:06

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

ORDU’DA SIRA DIŞI VALİ

ORDU’DA SIRA DIŞI VALİ

ABONE OL
28 Ocak 2021 12:34
ORDU’DA SIRA DIŞI VALİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haberin Yıldızı-

 

Ordu’da bir şeyler oluyor

Ordunun çehresi değişirken gözle görülür bir değişiklik te yönetim kademesinde gerçekleşiyor bu değişim vatandaşları memnun ederken vatandaşlar Vali Tuncay Sonel’in şahsında Devletin “BABA” tarafını hissetmeye başladıklarını söylüyorlar.

21  Haziran 2020’den beri Ordu Valiliği görevini yürütmekte olan Tuncay Sonel uygulamaları ile Orduluların “Vali Baba’sı” ünvanını çoktan aldı bile

Geçtiğimiz günlerde Ordu genelindeki 2112 yetim ve öksüz evlatlarımızı  tespit ettirip, onlara şahsen  birer mektup gönderen ve mektubunun sonuna da, ‘anneniz veya babanız hayatta olsaydı ondan ne isterdiniz? diye soran ve isteklerini de kendisine bildiren yetim ve öksüz çocukların isteğini ve hayalini gerçekleştiren Vali Tuncay Sonel Gönüllerde taht kurmaya devam ediyor

Mektuba cevap veren evlatlarımızdan  Çamaş ilçemizde yaşayan ve babası vefat etmiş 4. Sınıf öğrencisinin, Trabzonspor forması, tablet ve çalışma masası isteğini de ivedilikle  evine teslim edilirken, Altınordu ilçemizde ailesi ile ikamet eden ve kas hastalığına bağlı bedensel ve konuşma engeli bulunan 26 yaşındaki Erdinç Yılmaz’ın dizüstü bilgisayar isteğini ise Vali Tuncay Sonel bizzat kendi elleri ile evladımıza teslim etti.

 

 

 

 

 

 

Altınordu ilçemizde ailesi ile ikamet eden ve kas hastalığına bağlı bedensel ve konuşma engeli bulunan 26 yaşındaki Erdinç Yılmaz’ın dizüstü bilgisayar isteğini ise Vali Tuncay Sonel bizzat kendi elleri ile evladımıza teslim etti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geçtiğimiz günlerde eğitime verdiği önemi de gösteren Vali Tuncay Sonel Devlet-Vatandaş işbirliği ile Ordu ilinin ihtiyaç duyduğu okul yapımlarında 36.sının da protokolünü imzalamış ve Hedefini 41 okul olarak belirlemişti

Halk günleri düzenleyerek valiliğin kapılarını ardına kadar vatandaşlara açan Vali Tuncay Sonel vatandaşlarla birlikte Valilik Toplantı Salonunda yapılan “Halk Günü” toplantısında, vatandaşların sorun, şikayet ve taleplerini tek tek dinleyerek notlar aldı.  Taleplerin çözüme  kavuşturulması için toplantıda hazır bulunan kurum müdürlerine gerekli talimatları verdi.

Pandemi dolayısıyla koronavirüs tedbirleri gözetilerek gerçekleştirilen toplantıda, toplam 115 vatandaşımızı dinleyen Vali Sonel’e bazı vatandaşlar kendilerine gösterdiği alakadan dolayı sevgilerini göstermek amacıyla bahçelerinden topladıkları nergis çiçeğini, evde yaptıkları tereyağını ve pandemi dolayısıyla getirdikleri kolonyayı takdim ettiler.
“Halk Günü” toplantısına aileleri ile birlikte gelen çocuklara da çeşitli hediyeler  vererek, onları sevindiren
Vali Sonel,  Devletin, vatandaşı için var olduğunu söyleyerek, ”Vatandaşlarımız tarafından bizlere iletilen her türlü sorun ve talepleri burada dinleyerek çözüme kavuşturmaya özen gösteriyoruz. Halk Günlerinde bizlere iletilen değişik konulardaki talepleri ve dilekleri ivedilikle değerlendirErek, vatandaşlarımıza  yardımcı olmaya çalışıyoruz. Kapımız da gönlümüz de sizlere her zaman açıktır. Allah Devletimize zeval vermesin” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!