DOLAR 32,2048 0%
EURO 35,0228 0.03%
ALTIN 2.498,05-0,09
BITCOIN 2150572-0.29152%
Trabzon
17°

AÇIK

SABAHA KALAN SÜRE

EYYAMIN  AĞABABASI …

EYYAMIN AĞABABASI …

ABONE OL
20 Aralık 2020 02:58
EYYAMIN  AĞABABASI …
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haberin Yıldızı-

Hafta içerisinde ilginç gelişmelerin yaşandığı Trabzonsporda 3 futbolcu kadro dışı bırakılmıştı maç tan önce Pereira da kadroda yer almayınca  sahasında Çaykur Rizespor’u konuk eden Trabzonspor, geçen hafta ligde Hes Kablo Kayserispor ile oynadığı karşılaşmanın ilk 11’ine göre 4 farklı oyuncuyla sahaya çıktı.

Teknik direktör Abdullah Avcı, savunmanın sağında Pereira’nın yerine Serkan Asan’a, orta sahada Abdülkadir Ömür’ün yokluğunda Flavio’ya, hücum hattında Bilal Başacıkoğlu’nun yerine Nwakaeme’ye, Diabate’nin yerine de Djaniny’e görev verdi.

Trabzonspor’da son olarak ligin 10. haftasındaki Ankaragücü maçında forma giyen oyuncuları Djaniny ve Nwakaeme, sakatlıklarının ardından 3 maç sonra forma giydi. Ligde Demir Grup Sivasspor, Hes Kablo Kayserispor ile kupadaki Adana Demirspor karşılaşmalarında forma giyemeyen oyuncular, Çaykur Rizespor müsabakasına ilk 11’de başladı.

İki takım futbolcuları, yayıncı kuruluşun yükümlülüklerini yerine getirmediği gerekçesiyle protestoda bulundu. Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ve TFF 1. Lig Kulüpler Birliğinin aldığı ortak karar gereği müsabakanın başlangıç düdüğünün ardından, iki takım oyuncuları olduğu yerde bekleyerek yayıncı kuruluşu protesto etti.

Maçın başlama düdüğü ile birlikte ise sahada ilginç ve tartışmalı hakem kararları resmen maça damga vurdu 26. dakikada Vitor Hugoya yapılan bariz penaltıyı görmeyen Ali Şansalan ardından vara gitmeye bile gerek duymadan marlonun hareketine penaltı çalarak Konuk Rizesporun öne geçmesine sebep oldu ikinci yarı başladığında belliki devre arasında yaptığı yanlışın farkına varan orta hakem ali şansalan bu seferde ekubana yapılan harekete penaltı çalarak kendince dengeyi sağladı. 

Maçtan sonra taraftarların konuştuğu tek şey ise son yıllarda gördükleri hakem açısından en büyük eyyamdı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!